Intuīcija vīrieti no Talsiem padara bagātu

© F64, Vladislavs Proškins

Novembra vidū momentloterijas Safīrs laimests izmaksāts Andrejam no Talsiem, kurš studē jurisprudenci un strādā zemnieku saimniecībā, vēsta "latloto.lv".

“Ik pa laikam uzspēlēju loteriju, bet nevarētu teikt, ka bieži. Turklāt parasti - Simtgadi vai kādu citu. Safīru nopirku pirmo reizi,” viņš stāsta.

Studijas tajā dienā notikušas attālināti. “Bija starpbrīdis, gaidīju nodarbību krimināltiesībās un tikmēr nolēmu nopirkt dažas loterijas biļetes: Planētu, vēl kādu un citu starpā - arī vienu Safīru.

Iespējams, ka intuīcija pateica priekšā, ka tā jādara.

Safīru arī atvēru pirmo. Protams, ka liels prieks! Interesanta sajūta: dzīve tā pati, bet tikko laimēta nauda,” atceras Andrejs.

Nauda kontā ir saņemta, bet vēl nav aiztikta. “Tērēšu mājas remontam - uzlabošu fasādi. Un, kad sākšu tērēt, tad jau noteikti arī dāvanām sievai un bērniem.”

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen, spēlējot Simtgades loteriju internetā, kāds 58 gadus vecs pašvaldības iestādes darbinieks no Vidzemes laimējis 100 000 eiro.

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais