Komentāri: Latviete parāda, cik baisi ir Francijas veikalos

bezkaunīgais sivēns

Tiešām baisi, pat drebuļi pārskrēja pa muguru.

10.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kā Lielā mēra laikā...

10.nov 2020 Atbildēt
Kiddy Sniegs

Baisi vai nebaisi, bet tā ir dziļā patiesība. Vai vēl kādam nav skaidrs tas, kādēļ tika palaists gaisā covids 19? Lai iznīcinātu veikalus, mazos uzņēmumus, to visu paveica Pasaules bagātie. Viss, viņuprāt, liekais un viņiem nevajadzīgais, tiks iznīcināts. Potes? Tās potes ir priekš kaķiem, pirmkārt, kādas potes var izdomāt neesošai slimībai? Dumjie cilvēki sāks potēties, tad tik sāksies patiesi īstās slimības un īstā mirstība.Tagad ir tikai ziediņi, bet kad nāks augļi, tad patiesi būs baisi.

10.nov 2020 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Jā, Kiddy Sniegs. Un visi dumjie sāks potēties, bet "gudrie" nepotēsies un mirs no COVID-19 bez visas potēšanās. Kā var muldēt, ka COVID-19 ir izdomāts, ja no COVID-19 mirst gan darba kolēģi, gan draugi.

11.nov 2020 Atbildēt
Jānis Kalvis

Cik daudz Latvijā,laukos dzīvojošajiem gados,sanāk dzīvot uz vietas un atteikties no visām ekstrām,lai veikalā pa savu smagi sagādāto pensiju knapi varētu sev nopirkt pārtiku un zāles.Tikmēr rietumeiropā pensionāri sāk tik tajos gados braukt ar lepniem auto un ceļot.Tagad visi sapratīsim,kas ir izkāpt no komforta zonas.

10.nov 2020 Atbildēt
Stavus Grudejs

Un kas tur ir baisi, pāķi no TR ?

10.nov 2020 Atbildēt
Eduards Pakis

Tiešām baisi, apmēram tikpat baisi kā mūsu veikalos alkohola nodaļa pēc 22:00!

10.nov 2020 Atbildēt
Raimonds Raimonds Atjaunots
10.nov 2020 Atbildēt
Andris Grīnbergs

Nu tiešām baisi, nu nevarēs nopirkt jaunu dīvānu... Te tāpat ne visi var nopirkt, jo nav par ko

10.nov 2020 Atbildēt
Aldis Lapins

Jānim Kalvim. Rietumos zāles, operācijas, med.pakalpojumi, pensionāriem par brīvu. Tiešām, ir jābrīnās, kuri ir tie, kuri ar tādu neatlaidību uztur Latvijā nabadzību. Jo, ja Latvija nebūs nabadzīga, tad jau tā būs kaut kāda cita valsts. Iespējams, rietumu valsts, pēc būtības. Labāk, lai paliekam pie tā, pie kā, esam pieraduši. Pie nabadzības. Partijnieki kungi, pārējie, nu kas nu katrs... Bet arī rietumos, pensionāri tāpat vien, lepnos autiņos nebraukā. Tomēr ir jāsaprot, ka rietumi piedāvā iespējas uz darbu un peļņu. Tādēļ, tie ir bagātāki. Nauda kokos, tur noteikti neaug.

11.nov 2020 Atbildēt
Normunds Novads

Lieliski varbūt šogad Latvijā valsts svētkus varēsim sagaidīt bez ziemasvētku vecīšiem. Lampiņām un eglītēm. Un pašos ziemassvētkos pirks mazāk nevajadzīgus hlomus. Un kur ir problēma. Visi tak esam tik moderni un jau bez pandēmijas pērkat nemērot un nedomājot "peldkostīmu internetā" un tad Beztabū taisa raudošu reportāžu kur stā. Ka rozā vietā atsūtīts zils un XXL vietā XS :)

11.nov 2020 Atbildēt
Maija

Toties Alfā šodien katrs 5. bez maskas, vai masku zem zoda. Un ne1 viņiem neaizrāda. Šausmīgi, tie pontenciālie Covid nēsātāji aplipina veselos. Teica, ka būšot sodi. Alfa pat neaizrād, tikai 1 x redzēju, ka pie Swedbank aizrādīja, bet tā krieviete uzreiz masku nolaida zem zoda.

11.nov 2020 Atbildēt

Komentēt