Komentāri: Rakstniece sašutusi par savu honorāru, salīdzinot ar Saeimas deputātu algām

īpaši stulbs

Ir vērts mest tulkošanu pie malas un iet strādāt uz Saeimu par deputātu.

29.okt 2020 Atbildēt
Ilze

Rukšānei vairs nav jāraud un jākrīt depresijā. Viņa apmierināta rukšķ.

29.okt 2020 Atbildēt
Otto

Nesen bija publicēts apskats - cik izmaksātu grāmata, ja to printētu un iesietu autors... Starpība ar izdevniecības cenu - vismaz 5 reizes, protams, par labu "Zvaigznei". Un ja vēl parēķinām neuzrādīto tirāžu (to slēpjam kā komercnoslēpumu)!

29.okt 2020 Atbildēt
Stavus Grudejs

Kādreiz bija "Lata romāns". Par vienu latu. Pirku un lasīju visu. Ir jābūt aptaurētam lai tagad pirktu tās biezās grāmatas ar pieciem burtiem lapaspusē. Tapēc arī honorāri rakstniekiem ir tādi kādi ir. Rakstniekiem būtu "jābrauc virsū" "Zvaigznei" un visiem tādiem "izdevējiem" nevis jāsalīdzina honorāri ar deputātu algām.

29.okt 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jā, pirmskara Latvijā tā bija,brošētos vākos, pašam ir tādas , lasīt var un nekāda vaina. Tagad ir greznā iesējumā un tas vien jau kaut ko maksā. Kurš grib greznu iesējumu un var to atļauties, arī brošētās var pārsiet.

29.okt 2020 Atbildēt
Fra

Tā tulkotāja laikam ir galīgi pārtulkojusi prātu. Mūsu valstī taču algas nemaksā kā Padomju Savienībā valsts. Ja jau pasūtītājs privātā izdevniecība viņai nemaksā par darbu pietiekami, iesaku viņai pārtraukt ar to sadarbību un meklēt darbu citur.

30.okt 2020 Atbildēt
Sons Bjors

Ha Ha ej strādāt kā pārējie cilvēki vergo nevis kaut kādu huinu raksti.

30.okt 2020 Atbildēt

Komentēt