Komentāri: Covid-19: ārsts Liepājā vēršas pie sabiedrības

Kiddy Sniegs

Šis ir tāds pat vīruss, kā visi pagājušie un nākamie, tikai varbūt drusku stiprāks, bet ne tāds, kādu brēku taisa visa pasaule, tostarp, Latvija. Paskaitiet cik cilvēku nomirst ar vēzi, ar sirds slimībām un daudzām citām slimībām, cik ir pašnāvnieku un cik avārijās nomirst, tad tas jūsu kovida upuru skaits ir nieks vien. Labāk teikt godīgi, ka tā ir afēra, speciāli uztaisīts, lai pēc pāris gadiem pasaule tā pārvēstos, ka neviens to vairs nepazīs un tas ir sliktā nozīmē. Un tikai tāpēc ir tāds kovids, kurš teicami to panāks.Jau sāk viss iet uz leju, daudzi uzņēmumi taisās ciet, hoteļi ciet, aviokompānijām darba nav un tā uz priekšu. Un cik aprobežotam cilvēkam ir jābūt, lai to nesaprastu!?

29.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Nu, un kāda tā nākotnes pasaule, utopist, būs?

29.okt 2020 Atbildēt
naudaskoks atbilde īpaši stulbs

1984

29.okt 2020 Atbildēt
Ilze

Kāpēc Zviedrijā neviens nesatraucas?

29.okt 2020 Atbildēt
Aldis Lapins

Diezgan neētiski no ārsta puses uzreiz apsaukāt "ārzemēs" strādājošos par "gliemežu lasītājiem." Te domāju ar tajā teikumā sajūtamo intonāciju. Tā saucamajās, "ārzemēs", visas profesijas cieņā. Un praktiski nav ne vecuma, ne citu diskrimināciju. Arī par šādu aizskaršanu, aizvainošanu, jeb pazemošanu, var iekulties nepatikšanās. Jo arī tur, sabiedrība bija jāaudzina, un piem., Lielbritānijā attīstīja likumus, pret tādām izpausmēm, kā diskriminācija, jeb rasisms, jeb vispār, cilvēku aizvainošanu un pat pazemošanu. Un ar laiku, valstī parādījās efekts, ka cilvēks ir vērtība. Arī strādnieks, arī "klīners (cleaner), un arī gliemežu un sēņu lasītāji, un lauksaimniecībā un viesnīcās strādājošie, u.t.t... Kapitālisma ekonomikā katrs zobratiņš ir sazobē, un katrs tas ir svarīgs posms valsts uzturēšanā līmenī. Cik redzams, Latvijā līdz tādai saprašanai kaut kā vēl jānonāk. Ka katrs cilvēks, katra profesija ir vērtē. Tie, kuri pieļauj kļūdas, ar tiem jāstrādā, nevis jāaizvaino jeb pat jāpazemo. Vēl gribētos piebilst, ka personīgi es vēlētos, lai tās valstis, uz kurām lielākoties spiestā kārtā bija jādodās darbos mūsu tautiešiem, arī neapzīmētu kā "ārzemes". Nu kādas "ārzemes"... Valstis kā valstis, daudziem otrās mājas, iespējams jau pirmās. Attīstītas, spēcīgas, modernas, ļoti darbīgas... Labas valstis! Savādāk mēs tās sadalīsim it kā par vai nu Latvija, kā kaut kāds centrs, Eiropas centrs, vai? Un tās pārējās, it kā kaut kur tālu, provincēs, resp., "ārzemēs"... Iekšzeme, ārzeme... Nu nav tas tā. Visas tās ir valstis ir iekš EU, viegli sasniedzamas, visas mūsu draugi. Nekā tāla un sveša.

29.okt 2020 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Ko tur dirš tas dakteris ,es nesju masku un tik un ta tagad esmu slims ,jegas nekadas no tam maskām,kam jaslimo tie slimos ,tada dzīve!!!

29.okt 2020 Atbildēt

Komentēt