Komentāri: Absurds! Sievietei liegts uzzināt, vai ar viņas māti viss kārtībā

Dagmāra Sprūdža

Tas ir tiešām murgs, ja tuvinieks nokļūst slimnīcā, bet ārsts (RKUS Insulta nodaļa) nesniedz nekādu informāciju 4-5 dienas un šinī Covid ēras laikā apmeklētājus slimnīcā neielaiž. Veselības Ministrijai steidzīgi jārisina šī problēma, lai tuvinieki būtu informēti par bezpalīdzīgiem saslimušajiem, galu galā dažas minūtes laika medicīnas personāls var atrast un lai nerunā par Pacientu tiesību likumu.

18.okt 2020 Atbildēt
Oskars Feldmanis

IDIOTU VARZA AR SAVAM "DROSIBU SISTEMAM"KA BANKAS TA ARI PACIENTU DATU LIKUMS....MAN KONKRETI MUTERITEI 80+..KA JUS STADATIES PRIEKSA KA VECINA NEMAS PA KOMPJUTERU???????????/JA PAT LAI IEMACITU AR NOKIA 1610 PAGAJA ILGS LAIKS....

18.okt 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Birokrātijas mūris ir nesalaužams.

18.okt 2020 Atbildēt
Irēna Andranova

jūs iesakāt 86 gadīgai omei reģistrēties e veselībā, kas reāli nestrādā, ar kuru ir problēmas pat medicīnas darbiniekiem un gaidīt, kad dežūrārsts vai māsiņa šos datus atradīs un sniegs man = mazmeitai pa telefonu ziņas?

18.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

NVO būtu jāsāk veidot atsevišķu iedzīvotāju reģistru, kurā reģistrētos brīvprātīgi tie cilvēki, kam nav ko slēpt. Tad arī policijai būtu vieglāk strādāt, jo iepriekšējā reģistrā paliktu tikai tie, kam ir ko slēpt.

19.okt 2020 Atbildēt
Rūta Lūse

izpētīju visu www.eveseliba.gov.lv, bet neatradu iespēju atzīmēt savas kontaktpersonas.

19.okt 2020 Atbildēt
Эгон Волк

Nav nekāds murgs. Tieši tam ir domāta datu aizsardzība, lai kurš katrs neiedomātos sevi uzdot par tuvinieku. Nav jāokšķerējas citu cilvēku privātās, pat intīmās lietās.

20.okt 2020 Atbildēt

Komentēt