Kultūras ministrs valdības sēdes laikā uzstājas uz skatuves kā solists

© Elvis Lācis

Kultūras ministrs Nauris Puntulis piektdien valdības sēdes laikā uzstājās koncertā jaunajā Kultūras centrā Ulbrokas Pērle.

Kā sociālajā tīklā Facebook raksta ziņu aģentūras LETA žurnālists Raivis Spalvēns, kura pienākumos ietilpst valdības sēžu apmeklēšana, piektdien tai laikā, kad valdība sprieda par Rīgas maratona likteni, kultūras ministrs Ulbrokā uzstājās ar koncertprogrammu "Brigadieris".

"Gribat zināt, kā norit valdības attālinātais darbs? Piemēram, piektdien tai laikā, kad valdība sprieda par Rīgas maratona likteni, kultūras ministrs Ulbrokā uzstājās ar koncertprogrammu "Brigadieris". Ok, viņš neuzstājās kā kultūras ministrs, bet LNOB solists, tomēr atklāts ir jautājums - ko tai laikā darīja kultūras ministrs?" raksta žurnālists.

Kā tika vēstīts, piektdien izskanējis Latvijas Nacionālās operas solista Naura Puntuļa koncertprogrammas "Brigadieris" koncerts jaunajā Kultūras centrā

Ulbrokas Pērle.
Jau ziņots, ka Ministru kabinets piektdien ārkārtas sēdē lēma atcelt iepriekšējā nedēļas nogalē plānoto "Rimi" Rīgas maratonu.

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".