Komentāri: Emanuels Makrons publicē ierakstu latviešu valodā

īpaši stulbs

Kad izlasīju, kas piedalīsies diskusijā ar Makronu, tad palika viss skaidrs. :) Viss Sorosa Latvijas krējums.

30.sep 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Ja pareizi atceros no gramatikas, tad "jums" ar lielo sākuma burtu rakstāms tikai uzrunājot konkrētu personu, daudzskaitlī jāraksta ar mazo burtu. To jau nu kāds varēja Makronam pateikt.

30.sep 2020 Atbildēt
Sandra Zandberga

Man žēl šī cilvēka! Nav viegli ar tik vecu sievu! Tomēr jau viņa vecumā gribas pašam savi bērni! Kāpēc gan šī sieviete tā izposta šī jaunā, simpātiskā cilvēka dzīvi?!

30.sep 2020 Atbildēt
Fra

viss, kas Makronu interesēja šajās dienās Baltijā,bija akcentēt it kā nepieciešamās attiecības ar Krieviju

1.okt 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Pēc Lielbritānijas aiziešanas no ES kā Francijai tā Vācijai būs lielāka loma visā notiekošajā mūsu ES. Līdz ar to Francijas prezidenta E. Makrona vizīti Latvijā nevajadzētu novērtēt par zemu. Un kritizēt viņu par vienu vai otru viņa izteikto viedokli jau nu nemaz :)

1.okt 2020 Atbildēt
Fra

Nevajag murgot un skatīties miglā. Francijai nekad nav interesējušas pārējo ES valstu domas un viedokļi. Vācija vēl kaut cik cenšās visu intereses savilkt kopā. Bez tam Francija jau arvien biežāk sāk definēt sadarbību ar Krieviju, neskatoties uz tiem darbiem kurus Krievijas putinoīdi un kremlini paveic. Nu ir tai Bastīlijas galvu ciršanai kaut kāda saikne ar Oktobra revolūciju, nu ir... Francijas vadība, ja tāda būs, uzsāks ES lejupslīdi un Krievijai dos lielāku priekšroku nekā Baltijas valstīm.

1.okt 2020 Atbildēt

Komentēt