Komentāri: "Ātrās palīdzības" mediķis ar vienkāršu paņēmienu parāda, cik efektīvas ir sejas maskas

Juris Frankus

IZDOMATI SLIMAM JASEZ MAJAS [ VOR DOLZEN SIDETJ V TJURMU] JA SKAZAL.... V. VISOCKIS

5.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Jēkabpils slimnīcā Genādijs ir sanitārs un uzmana arī liftus.

6.aug 2020 Atbildēt
Lāsma Cielava

Un?

6.aug 2020 Atbildēt
Dace atbilde Lāsma Cielava

absolūts feiks--debīlis fiziku ķimiju8 uhjnn bioloģiju nav apguvis pamatskolas līmenī --- dezodoranta MIGĻIŅA UN ŠĶQUDIENA PURDEUĻI IR AR APM VIENAS DECIMALPOTENCES KĀRTU KĀ MASKAS AUDUMU SIETS -- TIE IESTREGS ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BET ELPA TOS PILENUS IZTVAICES -- KĀ VĒJŠ SALĀ IZŽAVĒ SLapju vai pat ledū sasalušu veļu -- purduļi iztvaiko kopā ar vīrusa vielu un tAS VISS LIDO CAURI AUDUMAM KĀ ZVBIRTBUĻU BARS CAUR brandenburgas vārtiem vai triumfa arkai -- SUBLIMACIJA saucas --tas figļars tāpēc arī ir tāds paramediķis jo pārmēru sūdīga viņa izglītība un priekšstats par realitāti aprobežots -- ES PADOMJU PAMATSKOLU BEIZU -FIZIKAS KIMIJAS RAJONA OLIMPIADĒS OTYRĀS VIETAS ŅEMU BEZ GATAVOŠANĀS -- AR PRAKTISKO VETERINARIJU 15 GADUS NODARBOJOS -- plašs redzesloks precīzajās un dabsas zinātnēs - UN TE ACĪMREDZAMI PUSDEBILI TUMSOŅAS MAN MĀCĪS KĀ SDĒRGAS NEIZPLATĪT feikus iluzionistu efektus radot un murgaini komentējot --NONSENS !! kuru viņš grib appist un apstulbot ???

MĒS NEESAM LOHI !! MĒS ZINAM KĀ REĀLA PASAULE FUNKCIONĒ --MĒS AR GALVU DOMĀJAM NEVIS AR TELEVIZORU --

jau 3 vismaz paaudzes latviešu kas krieviski saprot zina igora gubermana garikus

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Пришел я к горестному мнению

от наблюдений долгих лет:

вся сволочь склонна к единению,

а все порядочные - нет.

И. Губерман

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Уважаемые фейсбушники, желающие вступить в группу Игоря Мироновича Губермана, вам необходимо ответить на простой вопрос, Почему вы хотите вступить в эту группу, пожалуйста отвечайте на него.

Для тех кто уже вступил мы вас приветствует в Группе Губермана, читайте, комментируйте и не забудьте написать свое любимое стихотворение Игоря Мироновича!

6.aug 2020 Atbildēt
Dace

kaput !! KAPUT pasaule labākajai padomju izglītībai

www.facebook.com/groups/Worldo...42261292957756

=======================================================================================

6.aug 2020 Atbildēt
Dace

Не верю в разум коллективный

с его соборной головой:

в ней правит бал дурак активный

или мерзавец волевой.

И. Губерман

================================================================================= www.facebook.com/groups/172865...37044023067471

6.aug 2020 Atbildēt
Dace

www.youtube.com/watch?v=C6ApP...BIB3wGNIJIAT-M

Почему (не) будет т.н. "вторая волна коронавируса"

6.aug 2020 Atbildēt
Dace

MĒS STYRĀDĀSIM DIENU UN NAKTI------ mes sāksim pilsoniskos arestus--mes attīrīsim parlamentu no ikviena kas ierobezo cilveku izveles brīvību

jūs esiet nenormāli --jūs esiet jukuši --jūsu vietA PSIHIATRISKAJĀS KLĪNIKĀS UN CIETUMOS ,,, JŪS TIKSIET ARESTĒTI UN TIESĀTI ,,,

www.facebook.com/1000221036588...37370303676418

6.aug 2020 Atbildēt
Dace

ASV prezidents paraksta rīkojumu pret cenzūru sociālajos medijos

Dokumentā teikts: Ar pilnvarojumu, ko man kā prezidentam, piešķir Amerikas Savienoto Valstu konstitūcija un likumi, izdodu šādu rīkojumu:

mainampasauli.news/asv-prezident...zpH4oIJ9i56XWg

“Runas brīvība ir Amerikas demokrātijas pamats. Mūsu senči aizsargāja šīs svētas tiesības ar pirmo konstitūcijas grozījumu. Mums kā brīvai tautai ir tiesības Brīvi paust un apspriest idejas.

Tiešsaistes platformu pieaugums pēdējos gados rada bažas par mūsu konstitūcijas ideālu piemērošanu arī šajā sociālo tīklu vidē. Mūsdienās daudzi amerikāņi seko jaunumiem, uztur sakarus ar draugiem un ģimenes locekļiem, un dalās ar viedokli par pašreizējiem notikumiem, izmantojot sociālos medijus. Kā to definēja augstākā tiesa – šo platformas funkcijas ir pielīdzināmas 21. gadsimta tirgus laukumam.

Twitter, Facebook, Instagram un YouTube ir milzīgs, ja ne vēl nebijis spēks veidot sabiedrisko notikumu interpretāciju; cenzēt, dzēst vai pazaudēt informāciju; un kontrolēt to, ko cilvēki redz vai neredz.

Būdams prezidents, es esmu skaidri paudis apņemšanos rīkot brīvas un atklātas debates internetā. Šādas debates ir tikpat svarīgas tiešsaistē kā arī mūsu universitātēs, pašvaldībās un mājās. Ir svarīgi saglabāt mūsu demokrātiju.”

ASV prezidents šo cenzūra nosauca par –

vienu no lielākajiem apdraudējumiem ASV vēsturē.

Tajā pašā laikā tiešsaistes platformas veikto cenzūru pamato uz nekonsekventiem, neracionāliem un nepamatotiem attaisnojumiem tādejādi ierobežojot runas brīvību. Vairākas tiešsaistes platformas gūst labumu un veicina agresiju un dezinformāciju.

Mums kā tautai ir jāveicina un jāaizsargā dažādi viedokļi arī mūsdienu digitālo komunikāciju vidē, kurā visi amerikāņi var un viņiem vajadzētu varēt paust savu viedokli. Mums jācenšas panākt tiešsaistes platformu pārredzamību un atbildību, kā arī jāveicina standarti un rīki, lai aizsargātu un saglabātu vārda brīvības un atvērtību.

Tiks analizēts arī cik lielu publisko finansējumu saņem sociālie tīkli, kuri nerespektē vārda brīvību. Turpmāk šādiem portāliem tiks liegta iespēja saņemt nodokļu maksātāju naudu.

Lielām tiešsaistes platformām, piemēram, Twitter un Facebook, kas šodien ir izšķiroši svarīgs instuments runas un ideju brīvas plūsmas veicināšanai, nevajadzētu nodarboties ar cenzūru.

Augstākā tiesa ir atzīmējusi, ka sociālo mediju vietnes ir kā modernais tirgus laukums un sociālie tīkli “var nodrošināt, iespējams, visspēcīgākos mehānismus, kas ir pieejami privātpersonai, lai viņas balss tiktu sadzirdēta”.

2019. gada maijā Baltais nams uzsāka Tech Bias Reporting rīku, kas amerikāņiem ļāva ziņot par tiešsaistes cenzūras gadījumiem. Tikai dažu nedēļu laikā Baltais nams saņēma vairāk nekā 16 000 sūdzību par tiešsaistes platformām, par cenzūru dēļ atšķirīgā viedokļa paušanas.

Pamatojoties uz šo ASV prezidenta rīkojumu ģenerālprokuroram ir uzdots izstrādā federālo tiesību aktu grozījumu priekšlikumus, lai sasniegtu šī rīkojumā iekļautos mērķus. Tātad būs vēl jāpagaida kāds laiks līdz šis rīkojums iegūs dzīvē piemērojama likuma spēku.

FaceBook vadītājs Marks Cukerbergs sacīja,

Mēs ļoti cenšamies dot cilvēkiem balsi, un mēs saņemam daudz kritikas no dažiem cilvēkiem, kuri domā, ka mēs pārāk daudz cenzējam.

Kā ziņojām iepriekš cenzūru FaceBook realizē caur pašpasludinātu žurnālistikas centru Poynter, kuru finansē arī Bils Geits un Džordžs Soros. Rebaltica rečekistu licenci saņēmusi tieši no Poynter.

Youtube kanāls “Friends of Science” detalizēti pamato kā FaceBook cenzē informāciju –

6.aug 2020 Atbildēt

Komentēt