Komentāri: Piedzīvo "šausmīgu attieksmi" Latvijas Onkoloģijas centrā

bezkaunīgais sivēns

Jāraksta sūdzība Viņķelei.

17.jūl 2020 Atbildēt
Sergejs Kikilichs

Tak vinkjej pie dirsas

17.jūl 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Viņķele tur visus kā mušmires izspārdīs!

17.jūl 2020 Atbildēt
Sandra Odgaard

cik aprobezotam jabut, lai uz sienas, kur viss uzrakstits lieliem burtiem, ar visiem staviem un kabineta numuriem, bultinam, baztos virsu personalam, kurs tik tiesam nav aiznemts. Jaa, ari manai matei , kad ienaca nodala arstejosais arsts visu izstastija, kas notiks un ka, tad teica, lai isi pirms aiziesanas majas ienak kabineta, vins izstasti par talakajam norisem. Ko gan vinam tur vel darit....paplapat

17.jūl 2020 Atbildēt
Ilze Kalnina

Tie nav aprobežoti, bet gan ļoti slimi un pārsvarā veci cilvēki!!! Ja, es savu mammu nebūtu izvadājusi aiz rokas pa visiem koridoriem, strīpām un kabinetiem- viņa arī būtu kā mežā. Manuprāt slimus cilvēkus šajā situācijā saukt par aprobežotiem var tikai sekls cilvēks bez jebkādām intelekta pazīmēm. Reti kad ko komentēju, bet šis uzsita asinis

20.jūl 2020 Atbildēt
Melānija

Nu traki,kad iestādē,kur tā jau cilvēki ir satraukti par savu veselību,ārsti ir tik vienaldzīgi.Uzskatu,ja ārstam savs darbs un slimnieki riebjas,tāds nevar par ārstu strādāt,viņš nav ārsta vārda cienīgs!Vai viņiem par maz naudas? Taad ,lai tā tieši arī slimniekam pasaka,es tevi ārstēšu tikai tad,kaad tu man samaksāsi tik un tik eiro!

17.jūl 2020 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

Labi, ka tur ( un citur) vēl kāds strādā. Viņas apzagušajiem deputatiem pasūdzies !

17.jūl 2020 Atbildēt
Ārija Bērziņa

Viena pagale nedeg!!! Gan jau arī pacienti nav bez vainas. Man gan Stradiņos ganAustrumu slimnīcā bija labi ārsti un labas māsiņas.

17.jūl 2020 Atbildēt
Nellija Ko

Ja reiz visi tur ir tik ļauni, jāklapē tādi onkoloģijas centri ciet. Lai katrs iztiek ar paša spēkiem un zinašanām. Vajag ar ārstiem izdarīties tā, kā izdarījās tā vecene, kurai nelaiķis Auders bija sadakterējis muguru. Pateicībā tā bāba un vēl citas palīgskolu absolventes viņu ēda, ēda, līdz apēda.

17.jūl 2020 Atbildēt
Erika Rika

Es par Stradiņiem varu teikt tikai labākos vārdus !

17.jūl 2020 Atbildēt
Alma Petrovska

Ar tādu ministri ārsti degradē, zūd saikne ārsts - pacients. Veidojas saikne "ministre" un viņas padotie, kur pacients rudiments vai kaut kāds traucējošs elements.

17.jūl 2020 Atbildēt
Zane Bērziņa

Cilvēku stulbumam robežu nav! Nedancoja apkārt, viss jāsūdzas! Uz bez tabu vēl uzrakstīt vajadzēja.

Cilvēki jums tiešàm nav ko citu darīt kā tikai sūdzēties????

17.jūl 2020 Atbildēt
cilveks444

Ārsti un medicīniskais personāls ir uz "izdegšanas" robežas, algas niecīgas, jāraujas vairākas slodzes, valsts (lasi varas pārstāvji) onkoloģijai naudu nedod, Latvija no Eiropas vadošām valstīm ir atpalikusi ne mazāk par gadiem 10. Veselības aprūpe brūk. Mums ceļ pensionēšanās vecumu, bet vidējais mūža ilgums ir niecīgs. Tas ir izdevīgi pie varas esošai kliķei, kas rēķina vienkārši: nav cilvēka, nav problēmu. Respektīvi: rēķinot pēc vidējā mūža ilguma, vidēji nemaz pensija nav jāsamaksā. Milzīgs ietaupījums uz vietējo iedzīvotāju (lasi - aborigēnu) rēķina, kuri ir padarīti par modernajiem vergiem. Kāpēc tiek atbrīvota vieta un moderniem vergiem neļauj (vai pat neliek) ilgāk dzīvot? Jo, centīgākie kā labs darbaspēka resurss ir jāatdod bagātām Eiropas valstīm. Palikušie Latvijā - nav vērtība, jo, visticamāk, ir nodoms Latvijā ievest prekariātu (pasaules bomžus vai tā saucamos bēgļus), kam tiek gatavota augsne. Tajā skaitā ar COVID-19 masu psihozes radīšanu, jo iebaidīts cilvēks ne pret ko vairs neprotestēs. Tas nav vienas dienas plāns, tas ir sātanisks plāns ilgtermiņā. Latvija nav paredzēta latviešiem, mēs savu valsti jau esam atdevuši, var teikt nodevuši, iztirgojuši par spīdīgiem grabuļiem, kam nav nekādas vērtības. Mūsu zeme un dabas resursi, mūsu cilvēki ir pārdoti. Viss, ja šī 13.Saeima paliks pie varas, tad, visticamāk, atpakaļceļa nebūs. Jo viltvārdis savu misiju, kopā ar koalīciju, nīcināt Latviju, pilda pārcentīgi. Tas bija redzams arī tad, kad šis divkosis pavēstīja, ka likumam par mediķu algu pieaugumu pēc būtības var uzpļaut. Tiesiskā valstī likumus neapspļaudītu, bet te ir teritorija, kurā saimnieko nelieši un nelgas, tāpēc arī neko labu nevaram gaidīt. Mediķu attieksme ir tikai sekas tam, ka viņus tāpat kā citus jāj un apjāj gadu no gada.

18.jūl 2020 Atbildēt
Mairita Balgalve

Manam dēam pateica ;Tu neesi izredzētais un tev nav tūkstoši kabatā,un tagad mana dēla vairs nav.

18.jūl 2020 Atbildēt
Liene Vegnere

Precīzi raksturota situācija onkoloģijas sistēmā. Tā ir kā nāve ieleja, kuru pārdzīvo gan paši pacienti, gan radinieki, kas atbalsta un līdzi jūt savem slimajiem tuviniekiem. Šis raksts ir tikai maza daļa no realitātes, ko nākas tur piedzīvot. Slimais pacients ar visu pierakstu sēž garās rindās uz pieteikto pakalpojumu vairākas stundas, kamēr paliek slikti, nav varianta. Konsīlijs- ārstu apspriede ar pacienta klātbūtni par termiņu sagatavoties kapiem!!!

18.jūl 2020 Atbildēt
Brigita Saulīte

Nezinu gan,es 2006.gadā tiku operēta un nedēļu pēc operācijas gulēju slimnīcā,pie manis katru dienu nāca ārsts,visu smalki izjautāja par pašsajūtu un sūtīja uz atkārtotām analīzēm.Jā masiņu attieksme bija ne tā labākā.

18.jūl 2020 Atbildēt
Haralds

Ja netiek galā ar birokratiem..un ta saucamie medicīnas darbinieki tadi ir.--vīzdegunīgi,kropļi..pieraduši pie melnās naudas,tad ar tādiem vienkārši tikt galā..ar radikālām metodēm..par rupju,cinisku izturēšanos salauziet kādu žokli,izsitiet aci vai nometājiet ar granātām..rupjas ,radikālas metodes ātri vien tādus mergļus dara normālus.Jo arsti nav pelnījuši to naudu,kuru bāž kabatās..elementāri..paskaitiet cik liels daudzums Latvijā slimojošo..alerģijas,puņķi,klepus,sāpoši kakli,muguras un visadas citas slimības,kuras šodienas mediķi nespēj ,nav spējīgi ārstēt..neizdevīgi veseli cilvēki.vai arī parēķiniet to nejēdzīgi lieli laiku,lai izstaigātu pa analīzēm,konsultācijā kaut kādas vienas kaites dēļ..Un cik netiek iztērēta nauda??Un uz to “ārsti“ nelietīgi uzvārās.

18.jūl 2020 Atbildēt
Sandra Berga

Tas kapitālisms jūtams arī medicīnā. Mūsu medicīna turas uz ārstiem entuziastiem- valdības gadiem mērdētā un nīcinātā medicīna nu ir agonijā. 30 gadus gaidam pozitīvas reformas medicīnā un gudru ministru! Bet valdība spiež uz birokrātiju! Tagad ārstniecības iestādes spiež tērēt miljonus,lai mediķi iziet obligātos datorkursus datu aizsardzībā- tur iet miljoni eiro,kas 1000reiž varāk vajadzīgi kur citur!,bet naudu izgrūž kā obligātajos nekam nederīgajos iepirkumos!

19.jūl 2020 Atbildēt
Ieva Stūrīte

Nenovēlu nokļūt Onkoloģijas centrā! Tur attieksme tāda - pats vainīgs, ka slims. Kaut ko nezināji - nāc pēc pusgada, tas nekas, ja jau pusgadu biji gaidījis savu rindu un tā palika neizmantotā.. Kretīnissms

20.jūl 2020 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

Stradinos attieksme ir pienemama,tikai tas covids ir izsitis dazus arstus no sliedem,bet visa visuma apmierinosi.Vai kadam veza slimniekam liekas kad vins ir dieva izredzetais -tacu ne un tiesi tas pats ir arstam vins tak nelemj kam dzivot kam mirt-vins censas glabt un tur jau ir ta ka liktenis lemis.Spriedze slimajam ir baiga ,bet vajag atcereties jebkura situacija tev ir japaliek cilvekam un jauzvedas ta ,lai visi no tevis nenoverstos ,bet gribetu ar tevi komunicet.Un gala iznakumu visbedigakaja aina zin visi vezenieki un ar to jasadzivo un jaizdzivo -talak pa kapiem vienalga neaizraus.

21.jūl 2020 Atbildēt
Liene Lauksteina

Varu teikt tikai vislabāko par onkoloģijas centru: ārstiem un personālu, apbrīnoju un cienu šos cilvēkus, esmu pateicīga viņiem par atgūtajiem 2 gadiem, neesmu viņiem maksājusi un viņi nav man to prasījuši.Tiem, kam grūti orientēties šodienas pasaulē, vajadzētu ņemt līdzi kādu tuvinieku, kas palīdz.

22.jūl 2020 Atbildēt
Ivars Slokenbergs

visas muļķības -ja tev 50ieks spīdēs zobos -tad uz vēdera līdīs un no pakaļas skries,kas neviens to nesaprot -vēl te tādus sūdus raksta,katrā lodziņā 50!!!!!!

22.jūl 2020 Atbildēt

Komentēt