Komentāri: Dietoloģe atklāj bīstamu faktu par šašliku

īpaši stulbs

Nu, bļin, šito gan nebiju iedomājies..! Tad kāpēc Valdība neaizliedz šašlikus un visādu iesmu tirgošanu?

4.jūl 2020 Atbildēt
Ventuks

Dietoloğe? Ar to viss izteikts.

4.jūl 2020 Atbildēt
Janvāris Ziema

REN TV?

4.jūl 2020 Atbildēt
Irina Āboltiņa

Ārstam diemžēl ir taisnība. Visu vajag ar mēru un kvalitātīvus gaļas produktus lietot . Un alkohols.. vispār ir inde kopā ar apdegušu gaļu

4.jūl 2020 Atbildēt
Haralds

Šī ,tā saucamā dietoloģe, dara šo ,lai varētu izcelties ,lai vi';nu pamanītu..nu kas par huiņu--cilvēki gadu tūkstošiem gaļu cepuši uz uguns,visādā veidā..un te nāk kaut kāda s''lura un saka ,ka tas ir nepareizi un slikti?? Šitai žurkai pat tas ar kuru roku šī sev dirsu atslauka nākamreiz būs kā disertācija?? Un bērna ieņemšanas pozas arī nav pareizas?? Šādām pumpainām cērmēm,kuras""zina ""visu labāk par citiem ,gribētos ar akmeni purnā!!! Visa mūsu pārtika ir sadirsta ar visādiem ""uzlabotājiem"" --pat saldējuma spīdums tiek panākts ar veļas pulveri..banāni ĢM ,kartupeļi arī...zemenes kā presētas ..maize var stāvēt mēnešiem un nebojāties ,piens tāpat--bet te kaut kādai zosij šašliki nepatīk!??? Brauc ,zoss uz Gruziju ,un to vsiu tur bļauj--ceru ,ka tevi līkdeguņi uz iesma uzdurs..blin ..kā jau dietoloģe ,kura kursu it kā noklausījusies !! zoss!!

4.jūl 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Harald, suņi rej bet karavāna iet tālāk . . . vai dēļ šī rakstiņa Tu vairs neēdīsi šašliku un ar labu šmigu tam klāt, stipri šaubos :)))

5.jūl 2020 Atbildēt
Janis Pumpurs

Divaini ka cilveki vispar izdzivoja. Pedejos 350-400000 gadus cilveki parsvara tikai ta vien eda galu.

5.jūl 2020 Atbildēt

Komentēt