Komentāri: "Aplaupīti un izsmieti"; slēdz zināmu veikalu

Zane

Ļoti jauki, ka turpināsiet darbu internetveikala formātā! Lielveikalu un it īpaši Spices un Olimpijas attieksme pret mazajiem veikaliņiem IR VIENKĀRŠI PRETĪGA!!! Kā šo veikalu pastāvīga pircēja varu tikai teikt: "Tīšā prātā zāģē zaru uz kura paši sēž! " Pēdējo 10 gadu laikā no viņiem ir aizgājuši ļoti daudzi tirgotāji un pakalpojumu sniedzēji, kas mums, pircējiem, ir bijuši vajadzīgi un interesanti! Drīz savās NENORMĀLI VĒRTĪGAJĀS TUKŠAJĀS TELPĀS varēs sēdēt bez pircējiem un tirgotājiem! Krīzes laikā viņiem vēl piemaksāt vajadzētu, lai saglabātu tirgotājus! Atradušies te negūtās peļņas rēķinātāji! Vajag domāt ilgtermiņā un mācīties ekonomiku!!!

6.mai 2020 Atbildēt
Elza Elza

Skumji, bet būs jāmaksā , jo to paredz līgums. žēlošanās soc tīklos, presē neko nemainīs.

6.mai 2020 Atbildēt
Lidija Braževska

Interesanti vai Mini mode taisīja atlaides pircējiem ņemot vērā grūto situāciju valstī? Vai atlaides grib tikai saņemt nevis piešķirt?

6.mai 2020 Atbildēt
mans skele

Tev kā sievietei vajadzētu atšķirt pirkstu no ''pirksta". Jo tieši lielveikala administrācijas un LV valdības nespējas dēļ Mini Modei nebija pircēju.

7.mai 2020 Atbildēt
Lidija Braževska atbilde mans skele

Ja? Es gan domāju, ka pircēju nebija, jo mini mode pārdod overpraisotas lupetes.

24.mai 2020 Atbildēt
Artis

Lielveikali, tāpat kā bankas ir alkatības un negausīgas naudas ieraušanas paraugs. Tiem mazajiem veikaliem, kas maksā trakās īres, pēc visu veikala izdevumu segšanas - nekas no īsta biznesa pāri nepaliek. Tapēc arī cenas veikalos ir augstas, jo īzīrētāji ir īsti nagu maucēji. Kā redzam no šī gadījuma. Saka - bizness ir bizness, nē tā nav - tā ir arī necieņa pret sadarbības partneriem no lielveikalu puses, kas taukos peld

6.mai 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Katram mākonim ir zelta maliņa - labi vēl ,ka nepiesmēja, bet tikai izsmēja.

6.mai 2020 Atbildēt
Raitis Raudiņš

NEFIG LIKT TIK AUKSTAS CENAS PAR MESLIEM IEPIRKOS PAR BRAKU PRECI NAUDU NEADEVAT.PRIEKS KA ESAT IZMESTI,NEBAZ SVESU NAUDU KABATA,DIEVS VISU REDZ UN TAGAD JUMS ATSPELEJA,BET TAS NAU VISS BUSS VEL.URA URAURA

6.mai 2020 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Vai tad Rīgā tukšu telpu trūkst. Šur - tur nedaudz pieremontējamas telpas var atrast par 100-120 Eur/mēnesī un vēl lētāk. Kāpēc maksāt baigās summas SPICES administrācijai.

6.mai 2020 Atbildēt
mans skele

Ko muldi? Kurā vietā Rīgā ir telpas par 100-120 EUR mēnesī. Nezini cenas, tad klusē.

7.mai 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Tautas patrioti liks nožēlot Spicei par pāridarījumiem, bļē!

6.mai 2020 Atbildēt
Nellija Ko

Zēl mazā veikaliņa! Novēlu tam darbu turpināt internetā! Daudz veiksmes! Un - paskatieties, kas vēl pirms krīzes notika ASV - katru dienu vērās ciet tūkstošiem veikalu - visi pārgāja internetā. Tā ka tādas Spices, kas ir TIK cūcīgas pret saviem barotājiem, drīz aizies pa skuju taku, ko viņām arī novēlam!

6.mai 2020 Atbildēt
Lidija Braževska

Ne pa kādām takām Spice neaizies. Nevajag sapņot. Ja nevar atļauties telpas tad jāmeklē lētāks variants. Kapēc Spicei jāuzņem sitiens par esošo situāciju?

7.mai 2020 Atbildēt
Ilona Zaķe

Spicei ir savs biznesa plāns, kā pelnīt naudu. Tie ir privāti uzņēmēji, kam interesē peļņa. Cik izdevumu, tik jāieņem ienākumu un vēl sev jānopelna. Tā, kā notika ar šo mazo veikaliņu, diemžē notiek visā pasaulē, īpaši Latvijā. Varēja būt vēl nežēlīgāk. Iesaku meklēt citas telpas, ja tiešām atmaksājas uzturēt veikalu un ja nepietiek ar internetveikalu. Tirgū spēlētāji, diemžēl ir tikai naudīgi cilvēki un tādi paši veiksmīgi uzņēmēji, kā Spice.

7.mai 2020 Atbildēt
Gita Orbidāne

Mīļā Kristīnīt- nenokar galvu, gan jau viss būs labi!!!

7.mai 2020 Atbildēt
Dzintra Kēniņa Kadeģe

Pareizi Kristīne darīja par to pastāstot sabiedrībai. Saviem klientiem bez prasīšanas par 30% samazināju nomas izdevumus.

8.mai 2020 Atbildēt
Elita Jarvelahte

...naudas LAIME ir mainiga- IR un pec tam … visu nevar rekinat nauda-cilveciskais ari japiesledz…

9.mai 2020 Atbildēt

Komentēt