Komentāri: Rīdzinieku, kurš sauc pēc palīdzības, šokē policijas attieksme

pēteris

Esmu atmetis ar roku== zvanīt policijai. Biju slimnīcā un man uzlauza kūtij ar pamatīgām durvīm un nozaga 27 lieliski barotos putnus. Atgriezies mājās , paziņoju policijai un no 5 km attālā policijas iecirkņa ieradās pēc pusotras nede''las, jo pa starpai esot bijušas brīvienas.

23.apr 2020 Atbildēt
Roberts

Tad jau vēl ātri. Kropļi tikai saņem algas un neko nedara. Bērnam vienam nozaga naudu, vispār vairāk kā mēnesi nav izrādījuši interesi. Lopi

24.apr 2020 Atbildēt
Sandra Ceriņa

Pāgājušo nedēļu man identiska saruna bija ar jaunu policisti. Kurā man pat muti neļāva atvērt... Vēl gudri pārmeta, par to, kā es nosakot bez analīzēm, ka cilvēks atrodās reibumā stāvoklī... Bardaks valstī... Nav brīnums, ka arī policija nolaidusies...Pieņem darbā pilnīgi nemotivētus cilvēkus darbam policijā! Mana uzticība policijai varētu teikt 0...,ja nebūtu daži policisti-izņēmumi, kurus personīgi pazīstu.

23.apr 2020 Atbildēt
Sibilla Berzina

Sandra,pilnīgi Jums piekrītu. Dažas dienas atpakaļ arī saskāros ar policijas darbinieku nepatīkamu attieksmi... nepatīkamu-tas vēl maigi teikts.

27.apr 2020 Atbildēt
Sibilla Berzina

Ticība viņiem 0. Viņi zina tikai tantiņas trenkāt, kas pārdod puķu pušķi ,bet neliekas ne zinis kur jāaizstāv cilvēku un jāliek ievērot likumu reālam likumpārkāpējam. Skumji.

27.apr 2020 Atbildēt
Roberts

Izsaucējs lai gaida, kad tagad viņam atnāks pa pastu protokols par nepamatotu dienestu izsaukšanu. Tagad menti tā dara- lai atradinātu sabiedrību no šādas traucēšanas.

24.apr 2020 Atbildēt
Tā Pati Santa

Rakstu līdz galam kāds izlasīja? Saruna, tonis neatbilst tam kā zvanītājs norādījis. Vot tā arī tas viss tiek palaists apkārt-viens sadirš kko un parējie kā vistas ķērc lidzi, pat nezinot patiesību.

24.apr 2020 Atbildēt
Sibilla Berzina

Jūs gan esat naiva..policija nekad neatzīs savu darbinieku kļūdu. Ticu cilvēkam, ne policijai. Pati saskāros ar policijas nelaipno attieksmi un neizdarību...

27.apr 2020 Atbildēt

Komentēt