Komentāri: Misānes māsa: Kristīne veikusi alkohola testu

Gunta Gleizde

Vai tad Kristīne Misāne bēgtu prom no labas dzīves tādā ģimenē? Kristīne spiesta pārkāpt tās valsts likumus no labas dzīves tajā ģimenē? Ja patur prātā šos jautājumus ,tad pretējās puses apgalvojumi neko neizsaka. Aizstāvēsim Kristīni,neteiksim,ka pati vainīga pie šādas situācijas rašanās,kaut arī jebkurā konfliktā ir iesaistītas abas puses ar savām vainām.Ieteicams mācīties no citām valstīm,kā tās aizstāv savus pilsoņus.Ir pārkāpumi,par to jau viņa ir izcietusi sodu ar tiem briesmīgajiem pārdzīvojumiem,kādus šobrīd izcieš.Saglabāsim cilvēcību.

20.feb 2020 Atbildēt
Diana Rose

Patiesi.

20.feb 2020 Atbildēt
Solvita Matisane

+++

20.feb 2020 Atbildēt
Tedis

Purns jau izskatās totālu nodzerts,nav ko liegties,ha,ha!

20.feb 2020 Atbildēt
Diana Rose

Un kur Tavs purns?

20.feb 2020 Atbildēt
Tedis atbilde Diana Rose

Dinucīt,es tīšuprāt uz savas pakaļas piedzīvojumus meklēju,nejājos kur nevajag,tā kā purniņš ir normā,a Tu gan laikam esi vien maz krokodīl?

20.feb 2020 Atbildēt
Andis Aizpurs

Nu paldies Tev Dānija! Domāju jau ka ienīdīšu valsti ,kurā mācījos!Nu Jāska tā,ka labi ir viss,kas labi beidzas!

20.feb 2020 Atbildēt
Rozenberga Baiba

Pilnīgs zavalss!!! Kas to murgu sarakstījis?? Viņa ir māte,viņa nevar nolaupīt savu bērnu! Cik gadījumi bijuši,ka tevi paņem savus bērnus un aizved uz ārzemem sev līdz un māte neko nevar izdarīt,jo viņš ir bioloģiskais tēvs un viņam ir vienādas tiesības uz bērnu kā mātei!

20.feb 2020 Atbildēt
Zinaida Leonova

Pardzivojumi atstaj dzilas retas seja un Kristine sai laika ir parcietusi loti daudz.Lai vinai izdodas atgriezties un but tuvak berniem.

20.feb 2020 Atbildēt
Liga Turcanikova

tad jau laiks paradis ,ka ar to alhaholu ir ,iskatas slikti pec sejas ,tiri jau tur viss nav ,daudz kas noklusets ,bet laiks radis

20.feb 2020 Atbildēt
Zintis Kalniņš

Kaut kas jau tur apakšā ir, veikti alkoholisma teksti un tml. Nesaprotu arī, kas tad viņai tur par biznesu, Mozambikā, ka bija jāskrien uz šo Āfrikas valsti. Patiesībā bizness pieder pirmajam vīram, ko tad Misānei savajadzējās. Tā kā viss viņai labi beidzies, vajadzēja beigt arī šo sāgu, kas ir galīgi noriebusies.

21.feb 2020 Atbildēt
Ēvalds Krievs

Jums vēl nav noriebusies šī aferistes glābšanas kampaņa? Turpmāk Latvija ar lielu troksni glābs jebkuru ārzemēs cūcības sastrādājušu mērgli? Pēc "laimīgās atgriešanās" šī žuļiciene kļūs par kāda bezsmadzeņu šova varoni, vai ne?

21.feb 2020 Atbildēt
Laimonis Andins

Visas finanses ir Kristines rokas,ka ipasniecei.Goblers nu nekadigi nevelas aiziet no siles ,kas baroja vinu un bernus no pirmas laulibas.Doma ir viena.Notiesajot Kristini uz 25 gadiem vins butu aizbildnis savai meitai un tada veida butu parnemis Kristines biznesu.Bijusi sieva ari nav komentejusi savu skirsanas iemeslu.

21.feb 2020 Atbildēt
Diāna Šmite

Nez vai Latvijā Misānei arī ir kāds vīrs/

21.feb 2020 Atbildēt

Komentēt