Komentāri: Misānes bijušā dzīvesbiedra meita atklāj vēl nezināmu informāciju par notikušo

īpaši stulbs

Kā var nolaupīt bērnu, ko pati dzemdējusi, bļē?

19.feb 2020 Atbildēt
dzintra

var nolaupīt,ja eksistē tiesas lēmums par aizliegumu bērnu izvest no valsts.

19.feb 2020 Atbildēt
Valdis Panks atbilde dzintra

Nu ja! Māte dzemdēja bērnu atpakaļ! Tā nav laupīšana bet kļūdas labojums!

19.feb 2020 Atbildēt
Dace atbilde dzintra

cilvēki nevar -t sk bērni nevar piederēt kāda tāpēc Misāne nav kīlniekos sagrāusi ''SEV PIEDERPOŠO""

Misāne nelikumīgi un noziedzīgi valda SEV NEPIEDEROŠO

..........;;

mātītei nerodas īpašuma tiesības tāpēc ka dzemdējusi--- Misāne noziedzīgi izlieto nepilngadīgas personas ''aprūpes tiesības'' kuras patiesībā ir zaudējusi jo izdarījusi virekni noziegumu iesaiostot nepilngadīgo

.... tādu Misāmi liel;gabalšaqviena attālumā tagad nav pieļaujams laist pie nepilngadīgajiem

......................................................

nav tāda ""SAVA BERNA "" -- spurn izškaidsīt par šo demagoģisdko smidīgo un feiko ''jēfdzienu ""

19.feb 2020 Atbildēt
Eriks...

Nelietes visu ko var izdarit.Melot ,otru pazemot tas vinam labi padodas.Es tac ieprieksejos rakstos rakstiju kas vina ir par cilveku.Mans rakstitais apstiprinajas.Vina ir rudita AFERISTE,un vel tagad iesaista Latvijas valsti,kuru vina bija pazemojusi,piesmejusi,un tagad Latvija glabiet mani.Pasaules blandona,un valsts nodeveji tikai ta rikojas.To ka vina mantrausibas del ir nodzerusi savu veselo sapratu tas man ir 100% skaidrs.Savas dzives gajuma neesmu vel sastapies ar tadiem gadijumiem ka tevs varetu savus bernus terorizet,un vajat.Bet tiesi otradi.Savas neapmierinatibas del mates to viss vairak pielieto,un vainu uzgruz viriesiem virsu.Es tai ellei esmu izgajis cauri,un tapec es sava dzive vairs nevienu PADLU nevelos redzet,un atbalstit.Tiku vairakkart pliks pataisits,apzagts,pazemots.UN TAD MATITEM IR LIELAKA PRIEKSROCIBA NEKA TEVIEM.BARINTIES ATDEVA MEITU MATEI,UN PEC TAM NEPAGAJA NE 3 MENESI MEITINA TIKA NOINDETA.Ja meitina butu palikusi pie manis,es vinu butu izaudzinajis,un butu dziva.To tikai Latvijas likumdosana var dabut gatavu.Taisnigu tiesu tadam,un Latvija lai pamacas no tadam valstim,ka tevi nav tie AFERISTI pret saviem berniem.Ta luk.

19.feb 2020 Atbildēt
Maris Aleksejevs

Nelegāli iegādājas ziemas apģērbu un sim-karti. Meloja, ka ir juriste kaut-gan bija tikai juriste. Slikts cilvēks -jo slikti runāja par manu tēvu, tad par Dāniju un tad par Latviju. Vediet viņu mūsu smirdīga cietuma, kur cilvēki mirst ka mušas, tur viņa var gadiem gaidīt tiesu un skaitoties ne pie ka nevainīga sēžot cietumā vai nomirstot nesagaidot tiesas spriedumu. Ideāli.

19.feb 2020 Atbildēt
Lauris Kalniņš

Kā var nolaupīt pats savu bērnu..

Attiecības jāveido pēc brīvprātības principa, jo mēs taču brīvprātīgi ziedojam viens otram laiku, līdzekļus un savu dzīvi. Tādēļ nedrīkst viens uz otru dusmoties, vardarbīgi izturēties, pacelt balsi un pavēlēt. Drīkst tikai vēlēties lūgt un vienoties. Ja šis princips netika ievērots, tad attiecības jau pašas par sevi ir zināmā mērā kā cietums.

19.feb 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

te nu gan ir ko atklāt. Māte nebūtu māte , ja laicīgi neglābtu savus bērnus. Ir taču skaidrs, ka paļauties uz DAR taisnīgu tiesu, uz teva želastību un godprātību būtu naivi. Sieviete sgatavojās nolaupija un pareizi darija, tikai pie visa tā nevajadžeja braukt atpakāl uz šo valsti. Tā arī bija viņas fatļā kļuda.

19.feb 2020 Atbildēt
Ligita Brudere

Visiem skaidrojumiem ir divas puses.J;us tur klāt nebijāt.Tātad,ko jūs aizstāvat,un,ko noliedzat?\nu man,piemēram,neticās,ka Misānes kundze ir tik balta un pūkaina.

19.feb 2020 Atbildēt
Aija Snikere atbilde Ligita Brudere

Es nezinu, balta vai pūkaina, bet savu bērnu, protams, es nevienam neatdotu.

Jau no iesākta gala man šī situācija tīra nelikās, bet Dievs vien zina, kurš tur kuru un kāpēc, bet savu bērnu es neatdotu, jo pa lielam vīrietis ir un ir vairāk tēviņš. Par tēvu viņš ir kopā ar sievieti ( saku, pa lielam) Var jau būt un ir arī mātītes, bet sieviete, normāla sieviete savu bērnu neatstās!!!

Vai šeit, Misanes rīcību tiešajošās sievietes ir mammas???

Jūs atstātu savu bērnu pie vīrieša, ar kuru jums ir nesaskaņas???

21.feb 2020 Atbildēt
Anna

She is mother and she always be first,mother is special. She give a birth for his daughter and you can’t complain about this. If in south Africa is normal to ruin psychology child’s and put mother in prison and you think this girl be happy,you have very big mistake in your mind and you will be evil. And all information what I reed I understand you only revenge. And South Africa not very good place where can child grow,this place very dangerous and criminal.

19.feb 2020 Atbildēt
Kristers

Human is human no matter the gender, skin-colour or place from where you come. Mothers can be just as evil as fathers, and basing all your story on just she-said is like crossing a road and looking only in one direction. There's a reason why she hadn't been released from Danish prison or you are going to say that it's because that Denmark is also unfair and ''not a good place''? The amount of propaganda in Latvian media blaming everyone, just not her is jaw-dropping and accusing Denmarks court to be unjust is laugfable, comparing it to Latvian court...

20.feb 2020 Atbildēt
Anna

We all stand for Kristine Misane!!!!!!!!

19.feb 2020 Atbildēt
Kristers

No we don't

20.feb 2020 Atbildēt
Inesa Bruskova

Ka cilveks vispar musdienas var parakstit jebkadu dokumentaciju, nezinot likumdoshanu, tradicijas un ieradumus valsti, kura viniem nav pat pilsonja statuss.... tiesas aizliegums uz berna izvezshanu no valsts tachu ari uz kaut kada iemesla pamata tika izsniegts...... manuprat, te ne viena ne otra puse nav godiga, zhel ka ciesh berni!!!!!

19.feb 2020 Atbildēt
Mārcis Graudiņš

Ko sēsi, to pļausi. Un katram savs krusts jānes, neizbēgami un godīgi. Žēlastību? Vispirms nožēlojam grēkus un tad palūdzamies.

19.feb 2020 Atbildēt
Aisma Muižniece

Jautājums, kur un kādā veidā sis labais Tetis tika pie trīs berniem no ieprieksejam attiecībām, kur siem berniem ir Māte

19.feb 2020 Atbildēt
Inga Liepiņa

Loģiski, ka meita no pirmās laulības aizstāvēs tēva pozīciju, ja vien arī tā nav bijiusi piespiedu vai kāda cita abpusēji izdevīga darījuma motivēta

darbība! Kas nebūt nav izslegta!

20.feb 2020 Atbildēt
Egils

Mums Latvijā tiešām nav nekas svarīgāks par šo murgu?Pati vainīga,lai sēž.

21.feb 2020 Atbildēt
edžus

Mans uzskats - Kristīni Misāni bija jāizdod sodīšanai DĀR (valstij, kurā atšķirībā no Latvijas tiek ievērotas vecāku tiesības un pildīti likumi). Latvijā ir nepareiza pieeja tēva tiesībām, kas mantota no Padomju Savienības - taisnība tam (jeb vienmēr- tai), kurš skaļāk brēc. Ne Padomju Savienībā agrāk, ne arī Latvijā tēvu - vecāku tiesības netiek ievērotas, tiek pārkāptas. Īstenībā nekas nav noticis - DĀR pieprasīja izdot sodīšanai Latvijas pilsoni par izdarītiem likumpārkāpumiem. Visiem būtu bijusi laba, uzskatāma mācība. Arī Misānei

23.feb 2020 Atbildēt

Komentēt