FOTO: Pircējs parāda, cik briesmīgu kūku nopircis Madonā

© Privātais arhīvs/sudzibas.lv

Kādam pircējam nācies pamatīgi vilties, nopērkot kūkas gabaliņu beķerejā "Kūku Feja", kas atrodas Madonā.

Portālā "sudzibas.lv" pircējs raksta, ka, samaksājot konkrēto summu, tomēr sagaida kvalitatīvu produktu.

"Šodien pie ''Kūku Fejas'' iegādājos Baltās šokolādes musu. Jebkurš kūkas gabaliņš maksā €2.50 (tātad cena kg pārsniedz €20, jo, mājās nosverot gabaliņu, tas svēra 110 gramus) , un, samaksājot šādu summu, es sagaidu labu, kvalitatīvu produktu.

Diemžēl es piedzīvoju vilšanos, jo, ļoti uzmanīgi nesot kastīti, kūciņa sadalījās, burtiski izjuka - tā vienkārši neturējās kopā.

Radās iespaids, ka tā pagatavota no visnekvalitatīvākajām sastāvdaļām. Runājot par garšu - tā bija ēdama, bet noteikti neatbilst cenu kategorijai," raksta pircējs.

Viņš piemin, ka kafejnīcā esošajām kūkām nav norādīta nekāda informācija - cik sver gabaliņš, nav nosaukumu, iespējamie alergēni, nekas no sastāva.

Klients centies arī sazināties ar uzņēmumu.

"Uzrakstīju uzņēmumam 2 reizes atsauksmi par negatīvo pieredzi google, bet tie neilgi pēc publicēšanas tika izdzēsti abas reizes," piebilst pircējs.

Tikmēr komentāros cilvēki raksta, ka šāda seituācijas nav nekas neparasts, jo kūkas gabaliņš ir neliels.

"Nopirktu veselu kūku - nekas nesabruktu!
Protams, gabaliņš šaurs, kūka svaiga un mīksta un "stāvus" pat minimālā leņķī neturēsies, šoreiz džema slānis saslīdēja, jo kūka nebija sakaltusi!" teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par bojātiem pārtikas produktiem dažādos Latvijas veikalos. Tā pirms kāda laika vīrietis Grobiņā nopircis arī neēdamu kūku.

Avots

Dīvaini

Apmeklējot tuvinieku atdusas vietu Sarkandaugavas kapos, rīdzinieks Aldis bijis pārsteigts par skatu, kas pavēries viņa acu priekšā – kapos atstāti dažādi pārtikas produkti, starp tiem svaiga cūkgaļa, degvīns, cigaretes un pat nauda. Pastāv aizdomas par kāda rituāla veikšanu, vēsta "Bez tabu".

Svarīgākais