Komentāri: Daudzbērnu māte Bolderājas poliklīnikā piedzīvo lielu pazemojumu

Aldis Lapins

Tādus negadījums vajag nest ārā publiski. Ir līdzīgi gadījumi, kad nav iespējams sadzīvot ar kopmītnes-viesnīcas uzraudzi, un no ārzemēm iebraukušai ar pusaudzi meitu, tur dzīvojošām, un kuras var lieliski salīdzināt attieksmes, ir jāpārdzīvo tipiskās Latvijas nejaukumi un pazemojumi. Runāju par sabiedrību tajā, joprojām kaut kā iekavējušos, krievu vai, laikā. Tas pats, šad tad, ar ārstiem, un sīki kukulīši, arī attieksme citreiz, tāda paraupja, pat parupja, un nesaproti kādēļ, vai tad es, savā personā esmu vainīgs, ja man piemetusies kaite? Vai tad viņi, tie nabagie ārsti, nenodeva Hipokrāta zvērestu? Saprotu jau, ka tam vairs sen jau kā nav nekādas nozīmes. Šodien valda tikai nauda. Viss pārējais ir tikai izkārtne, aiz kuras patverties. To es domāju daudz plašākā izpratnē. Cik tas ir neiedomājami slikti! Vismaz kādam būtu jācenšas labot situāciju! Vai tie nevarētu būt reiz, tie mūsu visviedie Saeimas deputāti? Jebšu tie paši aizņemti savā starpā cīnoties par tālakajiem, labi apmaksātajiem amatiem valsts pārvaldē. Kur viņi apgalvo, ka izstrādāto likumu kvalitāte ir tik zema tādēļ, ka zemas algas. Tas pats ar valsts pārvaldi, situācija valstī esot tik neētiska un zema, ka pārvaldniekiem mazas algas. Tātad, jā, visu nosaka nauda! Jeb tās trūkums!

15.feb 2020 Atbildēt
Dace

Nu es tādus cilvēkus arī īsti nesaprotu. Dubultu poliklīnikā arī ir viena tāda leģendāra ģimenes ārste Olga S., kura pensionāriem mēdz aizrādīt, ka šie par ilgu dzīvo. Bet kaut kādi mazohisti turpina pie viņas staigāt.

15.feb 2020 Atbildēt
Arnolds Purins

ARSTU CIETUMA, TIESAT.

15.feb 2020 Atbildēt
Vija Rudzīte

Ejot uz vizīti ieslēdziet ietakstu telefonā, un tad var nodot izvērtēšanai attiecīgās iestādēs.

15.feb 2020 Atbildēt
Ineta Ozola

Es arī viņas vietā nedzemdētu. Bet es esmu savā cietā nevis viņas. Un man vienalga, ko citi manā vietā darītu vai nedarītu. Ja pacientei kaut kādas problēmas par to, ka ne visi grib piecus bērnus un par to jūtas tik apvainojusies, varbūt viņai psihoterapeitu vajadzētu apmeklēt.

15.feb 2020 Atbildēt
Agita Geslere

Tā ir izvēle, kuru cits cita vietā neizvēlas. Un ne tikai šajā jautājumā, bet visos.Tomēr ir cilvēki, kas vēlas kontrolēt citu dzīves.

16.feb 2020 Atbildēt
Silva Grieze

Tad nu gan,ir par ko būt šokā

4 bērni piedzemdēti un nezin kā bērni rodās?!

17.feb 2020 Atbildēt

Komentēt