FOTO: Paskat, cik neparastas mantas bārā Rīgā atstājis kāds skolotājs

© Ekrānuzņēmums no Facebook/Coco Loco

Bāra "Coco Loco Riga" lapā sociālajā vietnē Facebook publicēts attēls ar neparastām mantām, ko iestādē atstājis kāds tā apmeklētājs.

Fakts pats par sevi varbūt nav ievērības cienīgs, taču jāatzīst, ka ne katru dienu bāros tiek aizmirstas olas un izlaboti vidusskolas kontroldarbi.
"Vai skolotāja, kas, pēdējās nedēļas laikā ir atstājusi bārā 2 bretes ar lauku olām un kaudzi ar izlabotiem vidusskolas matemātikas kontroldarbiem, varētu atsaukties?" teikts ierakstā.

Ieraksts izpelnījies lielu atsaucību un komentāros cilvēki nebeidz spriedelēt par neparasto atradumu. "Kāds skolotājs neatceras kā ticis mājās pēc skolas," teikts vienā no vairāk nekā 40 komentāriem. Kādā komentētāja smej: "Tagad es zinu iemeslu, kapēc kontroldarbus nedod atpakaļ."

Jāteic, ka nereti iedzīvotāji dalās ar neparastiem atradumiem. Piemēram, oktobrī kāds vīrietis pastaigas laikā mežā atrada izsvaidītus koferus, kas pildīti ar personīgām mantām.

Dīvaini

Kad 1972. gadā kādai grūtniecei tika noņemtas asinsanalīzes, ārsti atklāja, ka tajās mistiski trūkst vienas virsmas molekulas, kas bija uz visām citām tolaik zināmajām sarkanajām asins šūnām. 50 gadus vēlāk šī dīvainā parādība ir ļāvusi Lielbritānijas un Izraēlas pētniekiem aprakstīt jaunu cilvēka asinsgrupu, raksta “Science Alert”.

Svarīgākais