Komentāri: Sieviete CSDD eksāmenā piedzīvo "emocionālu teroru"

Edmunds Briedis Lovecs

Gan jau nav tā, vienkārši nejēdz braukt.

27.okt 2019 Atbildēt
Irne

Nervus mezgliņā un droši vien,ka vēl jāpaņem braukšanas pie instruktora.Sievietes pa lielākai daļai jau vsp emocionālas būtnes.Baigi jau kādam vajag specom gāzt arā,vēl jo vairāk,ja visu eksāmenu filmē.

27.okt 2019 Atbildēt
Ieva Viņa

Vajag gan, jo CSDD ir kvotas, ko vajag izņemt.

27.okt 2019 Atbildēt
Aivars Arturovic Celins

Nu ja..Limbazos noliek.. un tad brauc uz Rigu podus gaazt

27.okt 2019 Atbildēt
Inese Liepina-Zakirova

Piekrītu, ka tā ir! Manā laikā bija tāpat, tikai tad bija citi laiki un kāds ļooooti negribēja zaudēt tur savas iesildītās vietas, tāpēc lūdzās mums, lai tikai nekur tā informācija, “neizpeld”.

27.okt 2019 Atbildēt
Janis Kalnins

Kuram pie stūres ir laiks vērot blakussēdētāja sejas izteiksmi?

Pie stūres ir jāvēro ceļš un viss pārējais,ne jau tas,vai kāds blakus smīn!

27.okt 2019 Atbildēt
Jolanta LV

Un viņa ir ievērojuši KATRU smīniņu. Jautājums kur viņa ir skatījušies - uz ceļu vai pa malām un kam koncentrējušies?

29.okt 2019 Atbildēt
Dace

tādu paštaisnu un agresīvu duročku kuru var tā vnk ""notroollēt"" tikai 'lūrot uz nagiem"" nedrīkst laist uz ceļa --------- PROFNEPIEMEROTA kā autovadīrtājs

kā pops teiktu vai klostera starecs -- Бога бойся-- не смей на права сдать и за руль сесть -- не дано тебе авто водить -- запомни -НЕ ДАНО !!

27.okt 2019 Atbildēt
Dzintars Lielais

Latvijā uz ceļa nevar laist 90 % autoskolu "profiņus" . Mēnesi nomācījies un jau bmw, jo profiņiem cits auto nepiestāv. Protams apdirst citus mūsu "profiņi" māk profesionāli...

27.okt 2019 Atbildēt
Zdanovskis R

Tieši tā! Tikai tagad visi lidojošie behas jau sasisti vai sapuvuši. Tagad tirliņi pārsēdušies uz lētajiem volvo. Jā un vēl. Profiņu tagad nav. Agrāk lai par profiņu kļūtu bija jāmācās 2-3 gadi. Jānobrauc noteikts km skaits, lai kļūtu par vismaz trešās klases autovadītāju. Un ar B kategoriju tevi neviens par “profiņu” neuzskatīja!!! “Profiņš” ir tas kuram ir C,D,E kategorijas! Punkts! Āmen!!!

27.okt 2019 Atbildēt
Venta Brivkalne

Paldies Dievam - viena zoss uz ceļa mazāk

27.okt 2019 Atbildēt
Loliks Liepa

Venta,vai pati nebiji tāda pati zoss iesākumā? Nez kāpēc jānoliek tie jaunie braucēji,tieši otrādi,tie vecie brauc vairāk neievērojot satiksmes notekumus,to ļõti labi var redzet Rīgas ielās! %Tagad jaunos instruktori dresē kā mazos ezīšus un cenšas braukt pareizi salīdzinoši. Bet tā jau sanāk,ja latviets neapdi...cits citu,tad nebūs paēdis!

28.okt 2019 Atbildēt
Juris atbilde Loliks Liepa

Lai varētu atļauties nedaudz braukt nepareizi, papriekšu jāiemācas braukt pareizi.

28.okt 2019 Atbildēt
Agris Agris

Braukšana ir jā-mā-cās! Ja neproti figūras izbraukt, tad kā pārvietosies ielās un laukumos? Reālajā dzīvē var ieņirgt par tām "blondīnēm un tumšmatēm"...varbūt

tā autolieta nav priekš jums domāta? Teikt, ka vieta pie kastroļiem un vārīt zupu vīram, šodien būtu pazemojums. Bet drošība uz ceļiem ir svarīga! Māki?- viss OK!

27.okt 2019 Atbildēt
Sana

Riktīgi besī šī gudrā, es atvainojos, diršana par mazāk zosīm uz ceļa utt. Visi tik gudri un pārliecināti par sevi. Tomēr tas jau sen pierādīts, ka vairāk avāriju izraisa tieši jau pierdzějuši un pašpārliecināti autovadītāji nevis jauniņie. Citās valstīs jau gan sanāk ka visi padumjie uz ielām, kur cilvēku braukšanas prasmes netiek uztvertas tik sakāpināti un apliecības iegūšana ir daudz elementārāka, jo nav uztaisīta par kārtējo peļņas gūšanas mašīnu.

27.okt 2019 Atbildēt
Juris

Visvairāk avāriju izraisa 2-5 gadu braukšanas stāžu, jo tad rodas aplama pārliecība par savām spējām, kas vēl nav nostiprināta ar rūktās pieredzes garšu.

28.okt 2019 Atbildēt
Aldis Lapins

Komentāri absolūti nekorekti. Liecina par samilzušām problēmām sabiedrībā. Instruktors, jeb eksaminētājs, tādas pašas sabiedrības loceklis. Nu slikti... Tādi kā mežā dzimuši, mežā auguši... Ir taču elementāri jāsaprot, ka ietekmēt eksāmenu rezultātus nedrīkst. Manipulēt ar eksaminējamo nedrīkst. Tādi būtu jālaiž vaļā no darba momentā. Kad notiek korupcija, tad rezultāts tiek nelikumīgi ietekmēts, izmainīts, pret to patlaban mēģina cīnīties visiem spēkiem, šeit, ja nav korupcija, bet rezultāts tāds pats, caur manipulēšanu, ietekmēšanu. Ja tas tā patiesībā ir, tad tādam cilvēkam nav vietas tajā amatā. Ir jānodarbojas ar kaut ko citu, mežā kokus gāzt, un izrunāties tur.

28.okt 2019 Atbildēt
Juris

Labs dresētājs iemāca lāci ar moci braukt, bet visiem nav dots tās elementārās īpašības, lai tie spētu braukt. Tiesa, ar pagarinātu apmācības laiku tas izdodas. Pieredzējis eksaminētājs to redz dažās minūtēs un nemākuļiem to apmācības laiku pagarina. Un sanervozējušies vadītāji, itin droši, uz ceļa nav tie gaidītākie. Sēžoties pie stūres jāspēj visu citu nolikt malā, ieskaitot arī blakussēdētāju zobgalības un jebkurus citus kreņķus. Un jābūt mierīgam un aizņemtam ar automašīnas vadīšanu. Tas viss, kas nepieciešams sēžoties pie stūres.

28.okt 2019 Atbildēt
Loliks Liepa

Pilnīgas muļķības! Es pati pagāšgad vasaras beigās noliku tiesības Rīgā,nu jā ar 5 x reizi! Bet tas tikai tāpēc ka nesanāca īsti figuras,kad pieleca kāpēc,jo,tiku mācījusies braukt ar dažādām automašīnām un katrai savi gabarīti,iesācējiem grūti tos parametrus ar aci noteikt. Tāpēc jāmācās braukt ar tādu pašu auto kāds būs eksamenā!!Nebūs problēmas! Par eksāmenu pieņēmējiem varu teikt tikai labus vārdus! Pieklājigi,korekti,bez liekiem vārdiem,gan jaunie puiši,gan vecāki vīri.Nu rullēju gandrīz katru dienu,ptu ptu esmu noturējusies bez starpgadījumiem uz ceļa!

28.okt 2019 Atbildēt
Miervaldis Ķikuts

Labi vien ir, ar švakiem nerviem lai strēbj biezputru mājās....izlaidīs tādu slepkavu uz ielas, nositis sevi, kas nemaz nebūtu slikti, bet paraus līdzi arī kādu nevainīgu ģimeni, bērnus

28.okt 2019 Atbildēt
Zane Ozola

Bet visu to ieraksta! Aizejat uz CSDD un apstrīdat,ja uzskatat,ka tā bija apsmiešana un ņirgāšanās par Jums.

28.okt 2019 Atbildēt
Amanda Naira Tomsone

Domāju,ka tomēr nav vaina tajā CSDD darbiniekā,bet Tevī pašā! Citēju-""Pirmo reizi muļķības pēc izkritu tur pat, figūru laukumā, šodien pārliecināti devos kārtot atkārtoti... "" "Muļķības pēc izkritu"!!!Varbūt neesi tik pārliecināta par Sevi un savām spējām,bet vairāk ieklausies un pievērs uzmanību pieļautajām kļūdām ko sniedz instruktos un tad jau iespējams noliksi,beigās arī darbiniekam nebūs ne vainas Tavās acīs! Veiksmi

28.okt 2019 Atbildēt
Venta Brivkalne

Lolik Liepa - nu nebiju gan. Liku eksāmenu pirms daudziem, daudziem gadiem, toreiz nebija tik lielas iespējas...liku eksāmenus tai saucamajā pašmācības ceļā - nebija pieejama vieglā mašīna, tādēļ braukšanu nācās mācīties ziemas laikā ar smago (GAZ -iku, kam visu laiku sala ciet logi, jo tajos laikos nebija logu sildītāju...uz braukšanu vajadzēja ņemt līdzi lupatiņā ietītu sāls sauju, ar ko pa laikam norīvēt jogus, lai vispār kaut ko var redzēt). Arī eksāmenu liku ar to pašu mašīnu un noliku pārliecinoši. Vienkārši ir cilvēki, kas ,ir braucēji, un tādi, kas nav un nekad nebūs. Viņi varbūt ko citu darīs ļoti labi, bet uz ceļa būs vienkārši...

29.okt 2019 Atbildēt

Komentēt