Mēdz jau teikt, ka ēst augļus un dārzeņus ir veselīgi. Ja tie audzēti pašu dārzā, šaubu nav, ka tie būs veselīgi, bet ko mēs īsti nopērkm veikalā?
"Nopirku šādu skaistu tomātu ķekariņu, pāris dienas pirms savas dzimšanas dienas 15 aprīlī, noslēpu no saviem mīļajiem, lai kāds nejauši neapēd, bet pati aizmirsu uz galda to uzlikt, atradu to jau pēc mēneša- maijā, tas bija sveiks un vesels un tad jau es veicu eksperimentu, glabāju to vēl veselu mēnesi un tagad jau pagājuši 2 mēneši un pāris tomātiņi atdalījās no ķekariņa un viegli apvīta.....ko tagad darīt !!! Apēst!? Bet domāt varētu, ka tie ir iebalzamēti, saķīmiķoti, jā atvesti no Beļģijas, safasēti Viļņā !!! Forši...," facebook raksta Rita B.
Pie ieraksta cilvēku steiguši komentēt, ka parasti tomātus ātri vien iekļauj maltītē, tāpēc pat prātā neesot ienākusi doma, ka veikalā pirktie ir tādi ilgdzīvotāji.