Komentāri: Iedzīvotāja atver "Laimas" konfekšu kasti un izbrīnā iepleš acis

Ilona Priekule

Padomju laikos, kad tiešām konfektes gatavoja "Laima" nevis Orkla, nekas tamlīdzīgs nenotika. Domāju ka vainīga palmu eļļa,ko agrāk saldumu ražošanā neizmantoja. Ražotāji mums pūš, ja ne miglu, tad pūdercukuru acīs...

24.mar 2019 Atbildēt
Andis Užulis

Kārtējā pakāstuve reklamējas... !

24.mar 2019 Atbildēt
Janis Kalnins Krumins

Agrāk tā nebija, iespējams, ka kādi pievienotie , iespējams, sūdi izdalās, bet kā ir par to , kas acīs sricē :)

24.mar 2019 Atbildēt
Elita Radvila

Lielāku izbrīnu rada jūsu rakstītais. Tomēr atšķirību vajadzētu zināt. Ja acis ieplēš, tad labi vairs nav. Labāk tomēr rakstīt - acis iepleš. :))

24.mar 2019 Atbildēt
Inara Jostina

Manai mātei kulinārijas vajadzībām bufetē vienmēr glabājās rūgtā šokolāde un nekad un ne pie kādiem temperatūras svārstību režīmiem tā nepalika apsarmojusi balta. Lai tā uzņēmuma ierēdne ,,nepūš pīlītes''.

24.mar 2019 Atbildēt
Werrtyu Sgfjgkhl

Vai tad kadam tam saucamajam ofšoros eģistrētajam "investoram" rūp Laimas gadu gadiem iekarota atzinība par savas produkcijas kvalitāti? Atnāca.paņema un pārvērta par naudas taisīšanas uzņemumu. Taspats ar Latvijas balzāmu u.c. Vajag vairāk pārdot savus uzņēmumus investoriem un kļūsim kā ķīnieši-lētais darbaspēks, bet produkcija nekvalitatīva un cena dārga. Šodien filmā Godmanis ar pārākumu paziņoja-varu pārņēmām! Tikai nepateica, ka visu izpārdevām un strādājam ofšoru "investoriem" ( noziedzīgi iegūtas naudas atmazgātajiem)

24.mar 2019 Atbildēt
Fra

Muļķības. Tā nav kvalitatīvu produktu iezīme, tā masa, no kuras izgatavoti šādi sirmotāji ir nekvalitatīva, labākajā gadījumā. Tā tam nav jābūt.

24.mar 2019 Atbildēt
Ginta Butane

Nezinu, bet man ir nepatikami tadas konfektes ar baltu aplikumu est. Biju nopirkusi davanai Ziemassvetku iesainjojuma tris kastites Asorti konfekshu. Atnaca cieminji un vienu atveru.Liela bija vilshanas. Atveram ari atlikushas divas. Nevienam neradas veleshanas pagarshot. Labi, ka netiku uzdavinajusi.

24.mar 2019 Atbildēt
Andrejs Briedis

Tas tak labi, ja ir balts. Jo īstā šokolāde tāda paliek temperatūru mainības iespaidā. Bijusi siltuma un tad vēsumā.

25.mar 2019 Atbildēt
Anita Bruzuka

tāskonfektes un šokolādes mainās arī iekšpusē- gaiši brūna un graudaina masa- vispār neizskatās pēc šokolādes.

tieši tādu nopirku šokolādi Dzērvenīte.

25.mar 2019 Atbildēt
Edgars Kļaviņš

Nu balts paliek tikai, ja termiņš ir sen beidzies, tā vismaz bija senāk, bet tagad kad ir sojas un palmu eļļas maisījums.

25.mar 2019 Atbildēt
Maira Stanga

Konfektes baltas paliek, ja ilgu laiku glabājušās siltumā. Ja termiņš ir, tad viss okey,.

29.mar 2019 Atbildēt

Komentēt