Zolitūdē notikušās nelaimes aculiecinieks lūdz aizdomāties sabiedrību

© F64 Photo Agency

Kā iepriekš ziņots, ceturtdienas rītā Zolitūdē Rīgā vilciens notrieca uz skolu ejošu jaunieti. Notikušā aculiecinieks vēlas brīdināt ikvienu uzmanīties ne tikai pie dzelzceļa, bet arī uz ielām.

"Šorīt biju liecinieks, kā vilciens nobrauc 15 gadīgu puiku, kurš šķērsoja gājēju pāreju nepaskatoties uz braucošu vilcienu, virzienā no Imantas uz ZVĢ. Izskatās, ka pie vainas bija mūsdienu tehnoloģijas, kuri aizrauj jauniešus. LŪDZU NEKAD SKAĻI NEKLAUSIETIES MŪZIKU, EJOT NESKATIETIES TELEFONĀ UN VIENMĒR PIRMS LUKSOFORA, JEBKURAS GĀJĒJU PĀREJAS PASKATIETIES VAI NO SĀNIEM NENĀK TRANSPORTA LĪDZEKLIS!!!" Facebook raksta Erlends.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Kā ziņots, negadījums notika ceturtdienas rītā ap plkst.8.20. Pēc sākotnējās informācijas bojā gājušais šķērsoja sliedes pa gājēju pāreju, nepamanot, ka tuvojas vilciens. Vairāki aculiecinieki policijai norādīja, ka jaunietis nav reaģējis uz apkārtējo saucieniem par tuvojošos vilcienu, kā arī neesot reaģējis uz vilciena skaņas signālu, kā rezultātā pakļuvis zem tā, skaidroja policijā.

Svarīgākais