Komentāri: Sieviete sašutusi par "atradumiem" bibliotēkā

Ēvalds Lācis

Žēl, ka godātā sieviete nav norādījusi plašāk, kuras grāmatas viņai šķiet bērniem nerādāmas. Jo no konteksta izrautie citāti - "pa dīķi peld slīķis" vai " viņa somā meklēja asu priekšmetu" - vismaz manī nerada bažas par šizofrēnijas rašanos lasītājiem. Manuprāt, arī nav īpaši pareiza doma, ka bērni būtu jāizolē no pasaules. Daudzu izcilu bērnu grāmatu saturs ir tāds, lai bērniem būtu ko pārdomāt. Piemēram, Astrīdas Lindgrēnes "Brāļos Lauvassirdīs" galvenais varonis grāmatas beigās izdara pašnāvību kopā ar vecāko brāli.

18.jan 2019 Atbildēt
Janis Kalnins

Man ir aizdomas,ka aija ir tizla,kaķu bāba,kura sen nav paņemta priekšā,ka piesienas dzejoļiem. Tad jau "Nāves ēnā" arī jāaizliedz,jo tur tak bērnam deva asinis dzert,tipa vampīrisms slavē. Aija tu esi stulba aita,tas ir viss ko gribas pateikt!

18.jan 2019 Atbildēt
Ligita Lekovecka

Bet tu neesi vispār neko lasījis.Ja arī lasīju,tad bez uztveres.

19.jan 2019 Atbildēt
Vejins Latmo

pasaule mainās!un bērniem toč nav jāzin daudzkas!to ka rimkevics paziņojis ka viņš ir pedarasts!tapēc mums te pedofīli un slepkavas atļaujas nez ko!rimkevics atzinoties atļauj izmantot un slepkavot bērnus!augt cietumiem,ieb veidoties slimiem bērniem!gejeropā mēs toč gudrāki un iglītotāki,preferanses dauņi!paskataties uz nato lidmašīnām!fašisti!nomainiet zvaigzni uz kāškrustu!

18.jan 2019 Atbildēt
Andris

Esmu šķirstījis grāmatu maziem puikām - "Kā kļūt par vīrieti ?". Tur viens no padomiem - "Ja vēlaties kļūt par eņģeļiem - nomirstiet.". Kas ? Tas ir kaut kāds padoms suicīda veikšanai vai kas ? Tiešām, liekās, ka šīs mācību grāmatas raksta dauņi un debīliķi, kurus jāizolē no sabiedrības, kā sevišķi bīstamus.

19.jan 2019 Atbildēt
Līva

Var apstāties pie "Saule spīd tāpēc esmu priecīgs!" grāmatām, kas ir bijušas pieejamas paaudzēm. Acīm redzami šīs grāmatas nekad nav izaudzinājušas nevienu pašu šizofrēniķi vai cilvēku ar noslieci uz pašnāvību, jo tādu nevienu nevar atrast visā 'labo' grāmatu pastāvēšanas vēsturē? (Pat neņemsim vērā ka par šizofrēniķi cilvēku neizaudzina, tāpat kā nevienu astmas slimnieku neizaudzina)

Var kopā ar bērnu lasīt 'modernākas' grāmatas, kuras parasti, ja vien atver savu saprātu un atrod vēlmi iedziļināties un ar bērnu veidot dialogu, runā par ļoti daudz bērna izaugsmei noderīgām tēmām.

19.jan 2019 Atbildēt
Santa Balode

www.janisroze.lv/lv/gramatas/d...eri-bruve.html

Šī ir ta gramata. Par slīķu dzejoli jau bija sižets beztabu, kur arī bija daudz neizpratnes par šiem dzejoļiem mācību gramatās. Šajā grāmatā ir daaaudz ļoti dīvainu dzejoļu... pašķirstīju gramatnīcā un gribejās ātrāk nolikt...

19.jan 2019 Atbildēt
Pēteris Liepiņš

Kādēļ vajag dzejot?Lai pasaka īsi un nepārprotami prozā.

20.jan 2019 Atbildēt
Renate Logina

Man liekas, ka tā grāmata vēl dabūja kaut kādu galveno balvu. Jūs nesaprot māksl!

22.jan 2019 Atbildēt

Komentēt