Ekspremjers Krištopans brīdina par jaunu ekonomisko krīzi

© F64

Kādreizējais Ministru prezidents Vilis Krištopans uzskata, ka Amerikā gaidāma ekonomiskā krīze un tas skaršot arī Latviju. Tā teikts Intas Mengišas materiālā "Ekspremjers Krištopans iesaka visu pārdot un gatavoties krīzei" izdevumā "Kas Jauns".

Ekspremjers progoznē, ka ekonomiskā krīze Amerikā noteikti būs un tas ietekmēs ari Latviju, taču uzsver, ka daļēji.

"Amerikas krīze ietekmēs faktiski visus eksportētājus. Tas varbūt notiks jau šogad, varbūt nākamajā vai aiznākamajā gadā, taču skaidrs, ka notiks. Pirmie simptomi jau sāk parādīties. Pirmskrīzes stāvoklis tur jau ir: ekonomika ir sakarsusi un tūlīt, tūlīt pārkarsīs," pauda Krištopans.

Taču ekspremjers mierina - viņaprāt, tādas krīzes, kāda Latvijā bija 2007.gadā, nebūs. Viņš gan uzreiz piebilst, ka simtprocentīgi to prognozēt nevar.

Dīvaini

Vācijas realitātes šovu zvaigzne, modele Terēzija Fišere nolēma veikt vairākas operācijas, lai uzlabotu savu vizuālo tēlu. 32 gadus vecā modele neveica standarta plastiskās operācijas, kas ienāk prātā, domājot par šādām procedūrām. Viņa kopumā astoņas reizes gulās uz operācijas galda, lai pagarinātu kājas, raksta "The Sun".

Svarīgākais