Komentāri: Sieviete soctīklos pauž skaudras atziņas par situāciju Latvijā

Anna Dolgallo

Es pilniba piekritu

11.jan 2019 Atbildēt
Andis Stepanovs

Tik ilgi tas turpināsies, kamēr tumsoņi balsos par populistiem,.Kamēr uz ministru posteņiem kandidēs aplokšņu algu un nodokļu nemaksātāji, tik ilgi kamēr saeimā tiks ievēlēti krimināli apsūdzētas personas utt.....

11.jan 2019 Atbildēt
Jānis Bojārs

Es arī pilnībā piekrītu, laiks dzeltenajām vestēm!

12.jan 2019 Atbildēt
Iveta Viteka

Patiesi vārdi.

11.jan 2019 Atbildēt
inta

Varbut si valdiba kaut ko mainis? Es ticu labajam.Varbut esmu naiva?

11.jan 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Tikai fakti

Valsts NEslīgst parādos!

Valsts ekonomika ir normālā stāvoklī!

Badu necieš pat pēdējie slaisti un parazīti!

Uz nabadzības robežas dzīvo tikai slaisti un parazīti!

Daļa tautas ir izbraukusi uz ārzemēm pametot savus vecākus un vecvecākus Latvijā strādājošo uzturēšanā!

Tauta nav muļķe! Tiešām nav muļķe tāpēc netic tādiem melīgiem troļļu rakstiem!

11.jan 2019 Atbildēt
Dzintra Ābola

Jāni Bērziņ, neuzdrīksties apvainot godīgus darba darītājus, jo, piemēram, es neuzskatu, ka piederu pie slaistiem un parazītiem tikai tāpēc, ka valdība man lēmusi atvēlēt tikai 187.79 euro lielu pensiju (ar šādiem ienākumiem gribot negribot sanāk dzīvot uz nabadzības robežas) par vairāk kā 30 nostrādātiem darba gadiem tepat Latvijā, par sešu savu bērnu un 23 audžubērnu aprūpi un audzināšanu, par to, ka neviens no maniem bērniem nav aizbraucis no Latvijas, jo no bērnības no manis ir mācījušies cienīt savu Dzimteni. Jājautā, vai tik pats neesi no troļļiem, slaistiem un parazītiem, kas parazitē uz tautas rēķina!

11.jan 2019 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Jāni Bērziņ vai kā tevi īstenībā sauc, tu taču esi viens bezgala stulbs sūda trollis un 4.Maija bandītu kliķes laizītājs!

11.jan 2019 Atbildēt
Andis Stepanovs atbilde Dzintra Ābola

Minimālā pensija ir 320,- + 32 gadu darba stāžs!!! Kaut Kas šeit nav korekti! 6 bērni un 23 audžubērni!!!Kopā 29 bērni! Un jācieš bads?~Jādzīvo uz nabadzības robežas?

Nu ziniet, kur un ko tad viņi visi dara? Bezdarbnieki un pabalstu saņēmēji?!

Skaidrs,ka ar tādu pieeju, un "darba"rezultātu, dzīve nebūs salda.....

11.jan 2019 Atbildēt
Ilze Vizule

Šis komentārs cerams ir vnk ironiskaa humora deva un nekas vairaak.

12.jan 2019 Atbildēt
Gija Baltmane atbilde Andis Stepanovs

Tu no kura plauktiņa esi nokritis? Tas ka iz papīra uzrakstīts 320, nenozīmē ka to arī saņem! Un ja tu nezināji, no pensijas arī novelk nodokli! Un ir pensionāri, kas nesaņem pat tik daudz!

12.jan 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš atbilde Dzintra Ābola

Nekā personīga, bet cilvēkam kurš uzaudzinājis 29 bērnus nu gan nevajadzētu žēloties, ka dzīvo uz nabadzības robežas. Vai arī kaut kas aizgājis greizi tai audzināšanā.

12.jan 2019 Atbildēt
Dzintra Ābola atbilde Andis Stepanovs

Diemžēl, vairāki no maniem audžubērniem vēl joprojām ir pirmsskolas un skolas vecuma bērni, maniem bērniem arī savi bērni tomēr ir jāuztur, bet es ne par to, ka personīgi pati šobrīd dzīvotu uz nabadzības robežas, bet par to, ka ar valdības atvēlēto pensiju es tiešām būtu pat zem nabadzības robežas, ja nebūtu man tik labi un izpalīdzīgi bērni izaudzināt, kuri savējiem palīdz jebkurā krīzes situācijā. Taču par to, ka Latvijā minimālā pensija būtu 320 euro, man ir pirmā dzirdēšana. Ja visiem tiešām būtu vismaz tie 320, tad jau nesūdzētos.

12.jan 2019 Atbildēt
Dzintra Ābola atbilde Andis Stepanovs

Lasīju:www.vsaa.gov.lv/pakalpojumi/p...ecuma-pensija/

Vecuma pensijas minimālais apmērs:

ja apdrošināšanas stāžs ir līdz 20 gadiem, ir vienāds ar valsts sociālā nodrošinājuma pabalstu, kuram piemērots koeficients 1,1 (70,43 euro, invalīdam kopš bērnības – 117,39 euro);

ja apdrošināšanas stāžs ir no 21 gada līdz 30 gadiem, ir vienāds ar valsts sociālās nodrošinājuma pabalstu, kuram piemērots koeficients 1,3 (83,24 euro, invalīdam kopš bērnības – 138,74 euro);

ja apdrošināšanas stāžs ir no 31 gada līdz 40 gadiem, ir vienāds ar valsts sociālās nodrošinājuma pabalstu, kuram piemērots koeficients 1,5 (96,05 euro, invalīdam kopš bērnības – 160,08 euro);

ja apdrošināšanas stāžs ir 41 gads un vairāk gadu, ir vienāds ar valsts sociālās nodrošinājuma pabalstu, kuram piemērots koeficients 1,7 (108,85 euro, invalīdam kopš bērnības – 181,42 euro).

Tur nekur nav minēti 320 euro!

12.jan 2019 Atbildēt
Auseklis Logins

Jāni Bērziņ, pats esi trollis. Viss ir tā kā rakstīts!

12.jan 2019 Atbildēt
dzintra atbilde Andis Stepanovs

Nevajag murgot,ka minimālā pensija ir 320.Kādā mucā jūs dzīvojat?

12.jan 2019 Atbildēt
Andra Vālodze atbilde Andis Stepanovs

Aldis Stepanovs-kur rāvi,ka minimālā pensija320,man par 38,5 gadiem stipri zem 300!

13.jan 2019 Atbildēt
eidžey atbilde Dzintra Ābola

bērziņš trollis 100%

14.jan 2019 Atbildēt
Normunds

Jā, šo rakstu jāpārtulko angļu valodā un jāiesūta uz Briseli.

11.jan 2019 Atbildēt
Ilze Vizule

Buutu labi

12.jan 2019 Atbildēt
Andris Ozols

really-bazara net:)

14.jan 2019 Atbildēt
Yohn Plunt

Nē, tur ies cauri tikai franču valoda, jo savādāk tulkojums tiks atdots kādam no latvijas badītu ielikteņiem, lai sagatavo franču valodas tulkojumu. Tas arī tiks attiecīgi sagatavots - tipa viss ir forši, mums ir perfekta valdība un visi laimē dej un dzied.

30.jan 2019 Atbildēt
Prieka Pundurs

Cik var vaidēt. Latvieši ir mūžīgā cietēju sindroma un vaimanātāju tauta. Ir daudz pozitīvā, ko visi ignorē. Pie visa vienmēr vainīga valdība un citi, nevis paša slinkums un tizlums.

11.jan 2019 Atbildēt
Ilze Vizule

Ir ljoti.daudz arii.pozitiivaa, BET.cenas ir neadekvaati.augstas, algas ir neadekvaati.zemas- pilnīga nesavietojamība

12.jan 2019 Atbildēt
Prieka Pundurs atbilde Ilze Vizule

Nē, nav gan. Viss ir diezgan ok, bet latvieša liktenis ir būt mūžīgajam cietējam.

13.mar 2019 Atbildēt
Veronika Stepe

Nu, Jānis Bērziņš, var saprast iekārtojies siltā, labi apmaksātā vietā, ja tā var spriest. Cilvēki ar sāpošām kājam nevar tikt pie laba specialista ne tikai rindu dēļ, bet naudas trūkuma dēļ. Apmēklēt kādu pasākumu, teātra izrādi negribētu? Nopirkt kādu jaunu drēbes gabalu, vai karojamo ēdienu? Nebūdams slaists, vai parazīts, kā raksti, taču atļauties NEVAR. Kāda debess malā tu atrrodies, nerēdzot to drausmīgo postu sev blakām ???

11.jan 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Neuzminēji! Strādāju pavisam vienkāršu darbu un vēl nesen saņēmu pavisam parastu minimālo algu un ar to pilnīgi pietika dzīvošanai.

12.jan 2019 Atbildēt
Auseklis Logins

Pilnīgi piekrītu, Jānis Bērziņš un vēl 30% Latvijā dzīvo ļoti labi, pārējioe 70% knapi velk no algas līdz algai /no pensijas līdz pensijai/ un ja gadās kas /slimība, vēl kas/ ņem ātros kredītus, jo dzīvot tomēr gribas...

12.jan 2019 Atbildēt
Alegers

Un kāpēc man būtu jāmīl šo varu? Šo zemi un tautu es mīlu - varu neieredzu un nolādu!!! Āmen!

12.jan 2019 Atbildēt
Alegers

Cik naivi mēs bijām 30 gadus atpakaļ... Revolūcijas izlolo dzejnieki, tās realizē fanātiķi, bet augļus plūc neģēļi!

12.jan 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Tu gribi, kā pirms 30 gadiem, stāvēt puskilometru garā rindā pēc desas vai pirkt ziepes un cukuru uz taloniem?

12.jan 2019 Atbildēt
Asne

Un pie kuriem tad pieder pats Alegers?

12.jan 2019 Atbildēt
Dzintra Ābola atbilde Jānis Bērziņš

Nu kas ir pastāvēt stundu pāris reizes nedēļā rindā, lai iegādātos produktus, salīdzinājumā ar tagadējo rindu, kuru jāstāv dažreiz 20 stundu garumā, lai slimu bērnu vai citu saslimušo, uz slimnīcu aizvedot ar neatliekamās med.palīdzības transportu, dabūtu pie ārsta apskates, nemaz nerunājot par citiem speciālistiem, uz kuriem jāgaida vismaz 6 - 12 mēnešus ilgā rindā? Un atceries, ka tā talonu sistēma bija tikai īsu laiku pārejas posmā, ne jau visā PSRS laikā.

12.jan 2019 Atbildēt
Alegers atbilde Asne

diemžēl pie pirmajiem....

12.apr 2019 Atbildēt
Daina Priede

Šitas raksts izklausās pēc kaut kādas ağitācijas .Kaut kādas vispārējas frāzes ,nekas konkrēts tā arī nav pateikts.Tāds iespaids,ka tā '' mārīte''ir tāds izdomāts tēls-Ždānokas rupors.Bet ,ja tāda Mārīte patiesībā ir ,tad cik vien ātri vari ,apgūsti kādu profesiju un ej STRĀDĀT.Bieži dzīvē nācies sastapt cilvēkus-strādāt negrib ,un par visu ir neapmierināti un ''bļauj'' par valsti.

12.jan 2019 Atbildēt
eidžey

ko tu te pride mums smere koe??? darbs cilvekiem no 45 gadiem jau nav piejams, bet pensija sakas no cikiem???

14.jan 2019 Atbildēt
Kоments

Tas ir skaidrs bez kādiem sociāliem tīkliem. Ja valstī ir 300. tūkst. ierēdņu un tamlīdzīgu, kuri sēž uz budžeta, tad ko var gribēt.? Vai tad tajgad taisa valdību.!, tau nē, bet tikai dala amatus, jo kāds viņus ir sponsorējis un jau iepriekš visu samaksājis. Cilvēki grib dzīvot kā Eiropā, tikai ne pēc divdesmit gadiem bet ātrāk un tādēļ brauc projām. Tā mēs to valsti notrallināsim un pēc tam brīnīsimies, jo gribējām kā lanbāk, bet iznāva kā vienmēr...

12.jan 2019 Atbildēt
Jānis Labrencis

Latvija ekonomiskā sagrāve nav pie varas esošo kļūda. Tā ir apzināta rīcība par sodu, ka mūsu toreizējās AP deputāti nobalsoja par neatkarīgu Latviju. Jau 90-to gadu sākumā pie varas esošā LC partija ar Gorbunovu un Godmani priekšgalā, Latvijā ieviesa tautsaimniecībai nelabvēlīgu nodokļu politiku. Līdzšinējās varas partijas nav vēlējušās saprast kā šo noziegumu labot.

Esmu rakstījis vēstules ar skaidrojumiem Saeimai un Prezidentiem, bet vetīgi. Tagad rakstīšu arī šai Saeimai.

12.jan 2019 Atbildēt
Auseklis Logins

Patiesi vārdi!

12.jan 2019 Atbildēt
Ilona Riekstina

Jani tu esi pamulkis vai kaa?

14.jan 2019 Atbildēt
Yohn Plunt

Viņa nav pieminējusi anormāli augsto korupcijas līmeni pilnīgi visās jomās. Nav pieminējusi sistēmisko un sistemātisko likumu neievērošanu no iestāžu puses. Nav pieminējusi "tiesas", kas legalizēs jebkuru noziegumu un nelikumību, kādu vien klients (kukuļdevējs) vēlēsies - viss atkarīgs no iemaksātās summas.

30.jan 2019 Atbildēt

Komentēt