Zoodārza saimnieki aicina atdot nenokaltušās svētku eglītes - briežu mīļāko našķi

© Facebook/ekrānšāviņš

Stopiņu novadā, piemājas zoodārzā "Brieži", sulīgas eglītes ir īpašā cieņā, jo pie sirds iet zoodārzā mītošajiem briežiem.

Arī šogad "Briežu" saimnieki aicina savus apmeklētājus gan ziemas sezonā, gan "Zaļo eglīšu dienu" ietvaros 12. un 13. janvārī atvest zaļas eglītes, ar kurām briežiem neapnīk mieloties.

"Pasākuma dienās, atvedot vēl zaļu eglīti, ieeja bezmaksas! Atgādinām, ka pieņemam tikai Latvijas mežos augušas un vēl nenokaltušas eglītes. Paldies! Siltu un gaišu svētku laiku vēlot, zoo “Brieži"," vēstīts ierakstā sociālajā tīklā Facebook.

Jau pagājušajā gadā zoodārza īpašnieki skubināja neizmest nokalpojušās, vēl nenokaltušās Ziemassvētku eglītes, bet gan atvest briežiem.

Jāatzīmē, ka pērnā gada janvārī "Zaļo eglīšu dienas" pasākumu zoodārzā "Brieži" apmeklēja teju 3000 apmeklētāju, paņemot līdzi eglītes, ar kurām briežiem labpatīk našķoties.

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".