Komentāri: "Ja tev bail braukt tumsā – paliec mājās" – šoferītis uzrunā citus autovadītājus

Yohn Plunt

Didzis nav redzējis līkumainus ceļus. Lai atbrauc uz Skotiju, tad latvijas ceļi liksies kā taisnas un platas maģistrāles.

11.dec 2018 Atbildēt
Dienlilija

Jāizvēlas ātrums, ar kādu vadītājs brauc droši. Ja ar 50, tad ar 50. Apdzīšanai izvēlies drošu vietu un laiku. Un ārstē nervus. Trakotāju uz ceļiem ir pārpārēm, apdzen ar 120, stāv pie sarkanā, nogriežas pēc 200 metriem. Nespēj soli uz priekšu redzēt, tik ārdīties. Un nav nekādu nopietnu vajadzību. Tam, kurš šobrīd uz 50, varbūt palicis slikti ar sirdi, palēnina gaitu. Tu uztaisītu avāriju, jo infarktu būtu noķēris ar 120 līkumā. Un uz kapiem paņemtu pāris cilvēkus līdzi.

11.dec 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Shitadi didzhi buutu jaizker un jaaanulee autovaditaja aplieciba

11.dec 2018 Atbildēt
RoTi

Didzi, ja tevi traucē autobraucēji, kas vakarā pa līkumotiem ceļiem grib braukt ar drošu ātrumu, tad labāk pats paliec mājās, jo autoceļi nav rallijs...

11.dec 2018 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tukša pļāpāšana, sliktas redzamības apstākļos nav jāskrien kā pustrakam, lai nu nemuld tas Didzītis.

12.dec 2018 Atbildēt
Sandris Strods

Ja jau viņš tik pieredzējis un gudrs autobraucējs,domāju, apdzīt auto, kas brauc ar ātrumu 50km/h problēmas nerada. No rīta ceļš bija labs, vakarā jau ledus. Ko man darbā pa nakti palikt?

12.dec 2018 Atbildēt
Sandris Strods

Braucu pa šoseju ar 95Km/h ar mazlitrāžas auto, līkumā mani apdzen apvidus auto un tad velkas pa priekšu ar 85Km/h

12.dec 2018 Atbildēt
Olita

Gadījās pirms desmit gadiem braukt naktī pa sniega vētru, totāli apledojušu un netīrītu šoseju cauri Polijai, no Varšavas līdz Kauņai, variantu nebija. Bija skaidri saprotams, ka nevienu glābšanas dienestu līdz rītam nekur neviens nesagaidīs. Braucu apmēram 10 stundas ar vidējo ātrumu 50-60 km/h, pa ceļam vairākkārt apstājoties. Man garām samērā pārliecinoši aiztraucās daudzi Didži. Diemžēl pēc vairākām stundām pēc kādiem 100-200 km redzēju, ka visi Didži neglābjami gulēja dažādās pozās pa grāvjiem tumsā un salā (ceru, ka krišana bija mīksta, un neviens nenosala). Vai patiesi viņi sakreņķējās par to, ka kaut kur pie Varšavas nācās apdzīt, tādēļ pēc pārsimts kilometriem no niknuma laida pa taisno grāvjos?

12.dec 2018 Atbildēt
Daina Medine

Piekrītu katram vārdam.Pat nav ko piebilst.Kā naglai uz galvas.

13.dec 2018 Atbildēt

Komentēt