Komentāri: Ēriks Stendzenieks neizprot latviešu kapu tradīcijas

Ingrida Andžāne

Tad kad- nedod dievs- aizies Tev bezgala mīļš cilvēks- varbūt sapratīsi- tikmēr paklusē!

23.nov 2018 Atbildēt
Centis Valainis

Tur taču rakstīts,narkomāns

23.nov 2018 Atbildēt
Imants Vingolds

Tā nav tradicija, bet vesela kapu kultūra! Kapu kopēji nesteidzīgi sarunājas savā starpā un dara, viņuprāt, aizgājējam patīkamas lietas, apčubina kapiņu izravē nezāles, nogrābj, uzliek puķīti, dažs noskaita Tēva reizi! Kad Es aizvedu rutenieti no Jekaterinburgas uz Brāļu kapiem, viņa teica, ka sāk kaut ko saprast par latviešiem.

24.nov 2018 Atbildēt
Sandra Odgaard

Sis tradicijas ir goda izradisana saviem senciem. Nav jau tur tiesi jaiet, var samaksat kopejam, kas tavu tuvinieku kapu savedis kartiba. Latvija ta ir un bus, piemeram,Danija mes maksajam katru menesi baznicas nodokli, ai varetu but apglabati kapos, ar ari nemaksat. Pasa beru procesija seit nemaksa dargi, bet kapu vieta ir loti darga, jo 100 gadus kapus vienoti uzkopj, tie perfekti un ka izlaizit, ja tev kadreiz ir velesanas, vari tajos iebraukt un paskatities, nav jasatraucas un jaskrien,bet kopuma sanak,ka kults ir tiesi tads pats ka Latvija. Tatad kristigo tradicijas. Normalas tradicijas. MAN PERSONIGI KAPU APMEKLESANA LATVIJA IR PIEDERIBA PIE LATVIJAS UN SAVAS GIMENES.

24.nov 2018 Atbildēt
Sandra Odgaard

KO NO NARKOMANA VAR GRIBET

24.nov 2018 Atbildēt
RoTi

Stendzeniek, tu joprojām esi smagi garīgi slims vai par tādu izliecies?

24.nov 2018 Atbildēt
Roberts Ukss

Mainās tak tradīcijas. Kremācija attīstās.

Kas tad tālāk būs? Vecās tradīcijas izzudīs.

Kolumbāriji tak nav dzimtas kapenes piem Lielajos Kapos.

25.nov 2018 Atbildēt
pēteris

Vēlviens mēsla RĪGĀ uzradies. Smird kā līķis!

26.nov 2018 Atbildēt
Mara Brige

Saule, aizsaule, saules daļa apglabāta kapos guļ. Senie latvieši aizsauli godināja, jo mūsu aizgājēji sargā mūs pat viņsaulē. Tikai jābūt apveltītam ar intuīciju, jāsaglabā jūtas. Kam tādu nav, piem., atsaldētajiem, tiem to nesajust un nesaprast. Tev šķiet, ka aizgājējam vienalga, vai tu kop kapus vai ne, bet patiesība ir cita.

17.feb 2019 Atbildēt

Komentēt