Komentāri: Sieviete Rīgā apgalvo, ka redzējusi sātanu

Juris Kukuls

Nav brībums , ...šodien Latviju apmeklē viss grēcīgākais religiskais līderis pasaulē, ğērbies baltă un to pavada neskaitāmi kritušie enğeļi .jeb demoni melnajā.

24.sep 2018 Atbildēt
Ilona Kalnina

ha ha, tocna!

24.sep 2018 Atbildēt
Ervīns Turla

Liels kauns Latvijai, ka Latvijā tika ielaists pedofīlu vadonis, antikrists un masons- Vatikāna pāvests Francisks! Un ir jāsauc pie atbildības tie, kuri lēma no valsts budžeta piešķirt 1 miljonu EUR un kuri pasludināja 24.09.2018 par valsts svētkiem un brīvdienu. Šiem neliešiem ir jāatmaksā atpakaļ valsts budžetā šī summa un ir jāsauc viņi pie kriminālatbildības!

24.sep 2018 Atbildēt
Uldis Popovs

Piekritu Tev

24.sep 2018 Atbildēt
Ervīns Turla

Valsts nedrīkst atbalstīt noziedzniekus! Savienotajās Valstīs Vatikāns ir spiests pārdot savus īpašumus, lai samaksātu morālās kompensācijas miljardiem dolāru apmērā priesteru-pedofīlu upuriem un to tuviniekiem!

24.sep 2018 Atbildēt
Ervīns Turla

Tās ir celibāta sekas, ko ir izdomājusi reliģija un kas ir pret Dieva Vārdu-Bībeli!

24.sep 2018 Atbildēt
Börk Peter

tadiem "jaunumiem" kadreiz bija atbilde:

identisks notikums bija pie mums lauku ciemata - govs "zelma" stipri izskaneja un ... ragi nokrita

24.sep 2018 Atbildēt
Anita Vimba

Kamer pats cilveks nav redzejis isteniba kaut ko pardabisku ..pie pilna saprata vins netices citu veselu cilveku piedzivotajam ..redzejumam no astralas pasaules ..varu aprakstit ..ko redzeju viena no kapsetam ..bija gaisa saulaina diena ..pasa kapseta ap vidu peksni man blakus pie solina redzu tumsas dranas skaista sieviete nez no kurienes ..noversu skatienu ...atskatos nav vinas ..nesen jautaju Krievijas vienam specigajam slavenajam ekstrasensam vins atbildeja ta esot bijusi хозайка кладбиши ..tas nav vel viss ..to ko piedzivoju Sudas purva ..daudzi zin so purvu un ir dzirdejusi par vinu so to ..par to mistiskam vietam ..Viena no Latvijas baznicam altara glezna ka dziva slideja uz manu pusi un kadi speki mani no gridas cela uz augsu ..tas bija tik isu bridi ..ja te kads doma izsmiet mani tad ziniet es pat pipet nemaku un gradigos vispar nelietoju

25.sep 2018 Atbildēt
Martins Lillisons

Mums pie dzivokla durvim nakti 01:44 piezvanija draudzene diezgan atri aizgaja paskatijas pa actinu un redzeja baltu siluetu kapnu telpas stikla kas kapj lejaa pa trepem.

25.sep 2018 Atbildēt

Komentēt