Kriminālā autoritāte, sātaniste un akla meitene - jaunās Latvijas TV šova dalībnieces

© Publicitātes foto

6.lapa

Vardarbība un piespiedu prostitūtas darbs - Anete

Anete augusi audžuģimenē, taču liktenis meitenei sarūpējis īpaši smagu pārbaudījumu, kas atstājis neizdzēšamu rētu viņas sirdī - meitenes acu priekšā noslīka audžumamma.

18 gadu vecumā Anete iepazinās ar puisi, kurā iemīlējās, abi apprecējās un aizbrauca uz ārzemēm, tur viņai piedzima trīs bērni. Taču abi ar mīļoto ilgi kopā nebija - puisis iepazinās ar citu sievieti un Aneti pameta.

Anete atgriezās Latvijā, kur satika citu vīrieti, kurš bija valdonīgs, palaida rokas un piespieda viņu strādāt par prostitūtu. Anete iesniedza sūdzību policijā, taču puisis aizmuka uz ārzemēm, bet sieviete ar bērniem nonāca krīzes centrā. Par visu vairāk Anete sapņo pabeigt skolu, nodrošināt bērniem mājvietu un apgūt kādu radošu profesiju.

Jāpiebilst, ka kopumā šovā piedalīsies 10 sievietes.

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais