Andželīnas Džolijas līdziniece parāda, kāda izskatās bez kosmētikas

© Ekrānuzņēmums/Instagram

Pērn irāņu pusaudze Sahara Tabara iemantoja slavu pēc tam, kad pagalvoja, ka viņai ir bijušas 50 plastiskās operācijas tikai tāpēc, lai līdzinātos savam elkam Andželīnai Džolijai, raksta “The Sun”.

Kamēr daži divdesmitgadnieci sauca par zombiju un salīdzināja ar līgavu līķi, citi tikmēr viņas šokējošajā izskatā vainoja “Photoshop” un prasmi apieties ar kosmētiku.

Tagad jauniete ir atklājusi, cik ietekmīga var būt fotogrāfiju rediģēšana. Meitene “Instagram” publicēja attēlu, kurā redzama gan tā, kā izskatās ikdienā, gan pārvērtusies par Andželīnu Džoliju.

Meitenes fani tic, ka drastiskās pārvērtības nav nekas vairāk kā gudra apiešanās ar fotokameru, protēzes un prasme izmantot “Photoshop”. Meitene atzīst, ka viņai ir pielabots deguns un lūpas, taču dažuprāt šausminošais izskats nav nekas vairāk kā tehnoloģijas.

Dīvaini

Zivis un ciemiņi trešajā dienā smird - šāds uzraksts lasāms kādā viesu namā. Cilvēki "sacepušies", ka šāds uzraksts nepiestāv viesmīlības nozarē strādājošajiem. Bet varbūt tas ir tikai tāds savdabīgs humors, ko visi nesaprot?

Svarīgākais