Jānis kopš vasaras izmisīgi meklē pazudušo sievu

© Depositphotos

Pirms kāda laika tika stāstīts par izmisušo Jāni no Zalves puses, kurš meklēja savu dzīvesbiedri. Sieviete bez brīdināšanas vasara vidū pameta mājas un par sevi vairs nedeva nekādu ziņu, vēsta "Degpunktā".

Visa saime kopš augusta beigām cenšas noskaidrot savas pazudušās tuvinieces Gunitas pēdējo atrašanās vietu. Sieviete divdesmit otrajā jūlijā izgāja no “Jaunsētu” mājām Zalves pagastā ar solījumu atgriezties pēc nedēļas. Šodien Jānis stāsta, ka, zvanot Gunitai, telefona klausules otrā pusē joprojām ir klusums.

Jānis arī stāsta, ka no likumsargiem nav saņēmis jaunus pavedienus par to, kur būtu meklējama vīrieša 44 gadus vecā civilsieva. Taču pavisam nesen vīrietis saņēma kādu cerīgu ziņu no ārvalstīm. “Man no ārzemēm viena Gunitas paziņa teica, ka it kā ir manīta Ogrē,” stāsta vīrietis.

Diemžēl šai pašai paziņai nav ne jausmas, pie kādiem cilvēkiem Gunita apmetusies un ar ko šobrīd nodarbojas. Ne Jānim, ne kādam no līdzcilvēkiem šobrīd nav pietiekamas finansiālas rocības, kas ļautu doties uz Ogri un aktīvi iesaistīties Gunitas meklēšanā.