Mamma kopš maija izmisīgi meklē pazudušo Andri

Ilustratīvs attēls © Romāns Kokšarovs/F64

Saņemta ziņa no kādas sievietes, kuras dēls maija beigās pameta savu dzīvesvietu Imantas mikrorajonā un līdz pat šai dienai nav atgriezies. Sieviete lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai spētu atrast pazudušo dēlu, vēsta "Degpunktā".

Andris Strads no savas mājvietas Rīgā, Imantas 7. līnijā, izgāja 27. maija vakarā, nedaudz pēc desmitiem. Kopš tās dienas par vīrieša atrašanās vietu nav nekādu ziņu. Mamma, cik nu ir viņas spēkos, dēlu izmeklējusies malu malās, bet bez rezultāta.

“Ir arī draugi apzvanījuši, draugi paši meklē, prasa, vai ir… Nezinu… Palīdzēt, ja varat kāds, varbūt kāds tiešām ir redzējis,” asarām acīs saka Andra mamma Vēsma. “Viņš ir tikpat kā akls. Redzes invalīds. Viņš varbūt pat neredz. Ceļu nevar atrast. Es nezinu. Un vēl tas, ka viņš var sevi nepazīt,” skaidro Vēsma.

Vēsma min, ka iespējamā Andra atrašanās vieta varētu būt Ogres novada Lēdmanes pagastā, jo neilgi pirms pazušanas viņš sazinājies ar kādu sievieti no šīs vietas. Tomēr izskatīti tiek dažādi pazušanas iemesli un scenāriji.

“Nu varbūt kāds viņu tiešām ir redzējis. Jā, ir divi mēneši pagājuši. Var jau būt, ka viņš tepat kaut kur,” cer mamma.

“Man vairs nav spēka. Ja jūs kāds redzat, vediet Andri mājās,” lūdz mamma Vēsma.

Ekrānšāviņš no video/Degpunktā