Ģimene mīl un joprojām ir cerību pilna; notiks labdarības koncerts Rūdolfa atbalstam

© Publicitātes attēls

Mazais basketbolists Rūdolfs turpina atgūties pēc smagā ceļu satiksmes negadījuma, kā rezultātā zēns saņēma smagu triecienu pa galvu ar automašīnas sānu spoguli.

Jau rakstījām, ka zēns trīsarpus mēnešus pavadīja reanimācijā, pārciešot vairākas sarežģītas galvas operācijas. Mājās tika izrakstīts pēc četrarpus mēnešu pavadīšanas slimnīcā, vēl joprojām atrodoties smagā stāvoklī.

Lai atgūtu turpmākai dzīvei svarīgās funkcijas un mazinātu atstātās sekas, Rūdolfs turpina saņemt lielu daudzumu medikamentu, tiek aprūpēts 24/7 režīmā un saņem iespējamo rehabilitāciju Latvijā. Bet, lai atveseļošanās noritētu pēc iespējas veiksmīgāk, Rūdolfam ir jāturpina ārstēšanās neiroloģiskās rehabilitācijas centrā HNRC Hāpsalā Igaunijā un tad jādodas uz klīniku Vācijā.

Vietne Mūzikas Avots vēsta, ka šī gada 5. jūnijā, Baložu kultūras namā, plkst. 14.00, norisināsies labdarības koncerts ‘’Vienoti mūzikā. Rūdolfam’’, kas tiek organizēts kā atbalsta pasākums smagā autoavārijā cietušā deviņgadīgā Rūdolfa rehabilitācijas procesa turpmākai nodrošināšanai.

Aicinājumam piedalīties koncertā piekrituši dažādi Latvijā atzīti mākslinieki, to skaitā: Kārlis Kazāks, Atis Zviedris, Jūlija Vasiļjeva, grupa Sub Scriptum, Maija Kļaviņa, Nauris Indzeris, Arvīds Keinis, Inese Bērziņa, talantīgais Georgs Rukmanis- Počs, Milleru- Balandīnu ģimene, Mareks Radzēvičs, duets ‘’Neprāts’’ un citi.

Palīdzi

Saņemta ziņa no kādas sievietes, kuras dēls maija beigās pameta savu dzīvesvietu Imantas mikrorajonā un līdz pat šai dienai nav atgriezies. Sieviete lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai spētu atrast pazudušo dēlu, vēsta "Degpunktā".