Komentāri: "Ir dienas, kad slimība mani uzvar"; sabiedrības palīdzību lūdz jauna māmiņa

moriss

Varu tikai just līdzi.Ziedotā nauda,visticamāk,nonāk krāpnieku rokās.

3.mai 2021 Atbildēt
Mar Santa

moris: Parbaudi informāciju pirms izsaki nepamatotus apgalvojumus. Caur zietot.lv naudiņa nonak ziedojuma lūdzejam. Zināms no personiskas pieredzes..

3.mai 2021 Atbildēt
Andris atbilde Mar Santa

Par kādu naudiņu, tad ziedot.lv spices komanda braukāja uz silto zemju kūrortiem un pirka ofiss māju par 700 000 ? Personīgajiem ? Meitenīt, attopies !

4.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Andris

Ko tu Andis te murgo,un neta trolli pats attopies ar saviem murgiem.

4.mai 2021 Atbildēt
Evija Rača

Nē, visa saziedotā naudiņa aizies lūdzējai-E.Račai. Nevajag šeit nodarboties ar dezinformāciju.

3.mai 2021 Atbildēt
raivo

Ja nav pierādījumi, ka nauda nenonāk tur kur tā paredzēta, tad nemaz neraksti, jo varbūt atbaidi kādu, kas patiesi grib ziedojot palīdzēt.

3.mai 2021 Atbildēt
Juriss

Ja valsts aparāts un citi pasaules glābēji kā Bils, Soross un tml., kas vēlas glābt cilvēku dzīves, kamdēļ viņiem nekad nav naudas priekš realiem slimniekiem, bet nauda vienmēr ir lai visus veselos "bezmaksas" izārstētu( vakcinētu)? Iesaku padomāt tiem, kas vēlas uzticēt savu dvēseli nevis Dievam, bet "pasaules glābējiem". Es noziedošu, lai izdodas izveseļoties, bet galvenais ir pieņemt Jēzu Kristu savas dzīvības iemantošanai mūžīgi!

3.mai 2021 Atbildēt
Oskars Vigerts

vēl iesaku padomāt tiem, kas balsoja, jar jaunām vēsmām valdībā. kas iznīcināja visu veselības sistēmu...

3.mai 2021 Atbildēt
kishka

Visa naudiņa, ko ziedo iedzīvotāji, nonāk līdz mērķim. Administrācijas izmaksas tiek apmaksātas no kompāniju ziedojumiem un maksām par reklāmu un PR. Tā kā tās nav mazas, tad pietiek gan, lai nomenedžētu pasākumu, gan arī vēl labi uzvārītos. A jūs domājat, ka tie Bila Geitsa un Klintonu fondi naudiņu tikai tērē? Nēkā nebija- normāli vārās uz ziedotajiem līdzekļiem

4.mai 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Bēdīgi, bet jāturas.

4.mai 2021 Atbildēt

Komentēt