Palīdzība nepieciešama ģimenei, kuru piemeklējusi liela nelaime

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Kristine Madjare/F64

Sociālajā vietnē Facebook aicina palīdzēt Zīvertu ģimenei, kuru piemeklējušas nopietnas veselības problēmas.

Kā norādīts, pēc 6 gadu ilgiem, bezcerīgiem izmeklējumiem, beidzot RAKUS Gaiļezers slimnīcā ģimenes galvai, 51 gadu vecajam Jānim ir noteikta diagnoze un atklāta ļoti, ļoti retas formas onkoloģiska saslimšana - histoocitoze - viens gadījums no miljona. Tā skar centrālo nervu sistēmu.

"Pēc divām iepriekšveiktām smagām operācijām galvā , viņš vairs nestaigā un ir aprūpējams. Šobrīd uzsākta ķīmijterapija. Viņa sievai no vīra cilāšanas un staipīšanas nesen tika konstatēta mugurkaula trauma, un nepieciešams veikt operāciju, kas izmaksā no 2500 - 5000 EUR. Sieva šobrīd ir bez darba , jo atstāt Jāni vienu nav iespējams. Jāņa 1.grupas invaliditātes pensija ir 320 EUR. Ģimenē aug arī divas nepilngadīgas meitas ( 10 un 12 gadi ) .Ar Jāņa invaliditātes pensiju iekrāt naudu operācijai nav iespējams," raskta ģimenes draugs.

Līdzcilvēki tiek lūgtišajā sarežģītajā laikā iespēju robežās ziedot uz Jāņa Zīvera kontu - LV33HABA0551041876360 ar norādi - Ziedojums ārstniecības pakalpojumiem.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Palīdzi

Pēc ilgstošas dzīvesbiedres prombūtnes Jānis lūdz skatītāju palīdzību, lai sievieti atrastu. Pazudušās 44 gadu vecās Gunitas Cīrules tuvinieks jau vērsies policijā, taču vienlaikus nav atmetis cerību atrast jebkādu pavedienu, kas palīdzētu noteikt sievietes pašreizējo atrašanās vietu, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais