Komentāri: Rīdziniece lūdz palīdzību dārgai operācijai, lai atbrīvotos no liekā svara

Ilze

Rīt mazāk vajag un kuņģis pats sarausies. Operējas parasti bezrakstura cilvēki, kuri paši nevar ierobežot negausīgo ēšanu. Vingrošana tur nelīdz, bet labi palīdz katorgas darbi (piemēram, laukos, karsta saulē ar izkapti rokās tā lai sviedri līst). Ja grib sponsorēt Latvijas medicīnu, tad var operēties (Zviedrijā to taisa bez maksas, protams, saviem pilsoņiem).

13.mar 2020 Atbildēt
Aleksandra Jaunupīte

Vingrošana tomēr palīdz notievēt dienā var lietot vismaz līdz 2000kcl un iet tīri labi.

14.mar 2020 Atbildēt
Linda Kursite

Fui cik brutals Kommentars ,

Lai Dievs dod jums veselibu!!

4.apr 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Operāciju nevajag, bet pastrādāt meža darbos pāris mēnešu, svaigs gaiss un fiziskā slodze. Sieviete mierīgi var cirsmā krāmēt zarus kaudzēs, baļķi nav jācilā.

15.mar 2020 Atbildēt
Aivars Arturovic Celins

Esmu meza stradajis..gan ar traktoru..domaju ka zaru dedzinasana tas vieglakais darbs...ha..ha..parakstijos reiz uz to...Drosi varu tantei ieteikt so nodarbidu..pec pusgada bus kka spicka ar garantiju...Ja vien nav karteja bleede kura ir sagribejusies naudinu uz haljavu...

20.mar 2020 Atbildēt
Iveta Bite

Piekr'īu visiem komentētājiem. Pašai ar bij problēmas ar lieko svaru. Ierobežzojot drastiski sevi ēšanā vidēji var nomest 4-5 kg mēnesī. Bet tas jādara visulaiku, kamēr iegūts rezultāts. 1.5 - 2 gadi un būs niedrīte.

31.mar 2020 Atbildēt
Agnija Fillipova

Nekaunības kalngals! Lūgt palīdzību, kad norijusies ka cūka. Ed mazāk! Naudu arī ietaupīsi gan sev, gan citiem! pēc 18. !x nedeļa gavē bez gaļas.

4.apr 2020 Atbildēt
Agnija Fillipova

Nēest pēc 18:00, Gaēt. Un attīrīties regulāri no parazītiem, kas vairo svaru!

4.apr 2020 Atbildēt
Linda Kursite

Riebjas lasit komentarus cik Indes pilni cilveki Sievietes fui

4.apr 2020 Atbildēt

Komentēt