Komentāri: Sirmgalvei, kurai pensija ir zem 100 eiro, nepieciešama palīdzība

Zinaida Ulmane

cik Ainai gadi un kadus partikas produktus japiekada,

10.dec 2019 Atbildēt
Valda Esmane

varētu iedot kartupeļus un dažādus pasgatavotus dārzeņu konservus,bet nevaru nogādāt

10.dec 2019 Atbildēt
Diduu

Kur ir Sokolovs ar saviem 10 € ?

10.dec 2019 Atbildēt
Anita Groholska

divaini gan.Ko darija visu muzu ta sieviete,nestradaja,nodoklus nemaksaja.Dzivoja laukos uz nebedu,naudu nekraja.Tagad naudas nav ,cilveki uzturiet.Visi tie,kam mazas pensijas,nav stradajusi gadiem,un tagad brec.Ko seji jauniba,to tagad plausi.Ja,skaudri,bet ko ,man bus vinau jabaro.Ir visadi sociki,kas ari laukos palidz ar partiku.Laukos visu ko var izaudzinat...Malku ari pasvaldiba var sarunat,lai saskalda atved.Sadi cilveki ir pieradusi visu laiku prasnat.Ja slima,pansionats.Nu ,luk tada dzive ir tiem slinkiem,kuri nedomaja,ka dzivos,kad bus pensija.Ir protams zel,bet dusmas...jo man bija jarubi 2 vietas,lai es varetu dzivot un audzinat bernus.Slinkus un dzerajus,es nekad neatbalstisu,lai nemas valsts.Pat kartupelus nav iestadijusi,lauciniece.....Pilns ar tadiem uzdzivotajiem,lai pasi ari tagad nemas un ludz palidzibu valstij,ja nedod,tad ir iemesls,tad pie baznicas.

11.dec 2019 Atbildēt
Sandra Jansone

Kauna nav? Laikam esat rīdziniece 10-tajā paaudzē? Es - 3-šajā paaudzē, bet zinu, ka laukos nedzīvo uz nebēdu, bet smagi strādā.

12.dec 2019 Atbildēt
Inese Jermacane atbilde Sandra Jansone

Jūs esietno laukiem?...jeb tikai par visu labi informēta?

12.dec 2019 Atbildēt
Anita Groholska

Pat ne vards ,ne uzvards nav uzrakstits,slepts,ne adrese kur dzivo....tas ir ka jasaprot,normali?Es tad ari lugsu palidzibu,vediet tik man un piegadajiet visu ko.Ja,ir un bijis godigs cilveks,vinam nav ko slepties.Kur,kada aina,kur dzivo...nekas nav zinams un tik prasa.Internets un mediji mudz no krapniekiem,zagliem.Nekada zina un neko nedot.

11.dec 2019 Atbildēt
Anita Groholska

Ari ta saucama biedriba ir falsa,neka konkreta tik konta numurs ,kur mulki parskaitis naudu,un parejie bazis kabatas.Viss ir falss,jo ta tadas ziedosanas lietas nedara.

11.dec 2019 Atbildēt
Rihards Kaķis

Tikai ne caur biedrībām un labdarībām. Nav nekādas caurskatāmības līdzekļiem kas ieplūst un kur aizplūst. Tantes adresi studijā un cilvēki paši aizvedīs

11.dec 2019 Atbildēt
Sergejs Ivasko

Viss ļoti vienkārši un tādu cilvēku Latvijā ir tūkstoši. Visu dzīvi nodzīvo laukos, uztur nelielu saimniecību, lai ğimeni pabarot pietiktu. Domā, ka normālā valstī dzīvo, kur pensijai kaut kādai normālai jābūt, bet Latvija nav normāla valsts. Tai iedzīvotāji nav vajadzīgi. Ne katrs var būt jurists, uzņēmējs vai zaglis, lai visus likumus zināt. Pat kas tos zina, nepilda, kur nu vēl parastiem lauciniekiem. Vienīgā izeja ir prombraukšana kopā ar visiem radiem.

11.dec 2019 Atbildēt
Signe Si

Lembergs ar saviem nozagtajiem miljoniem palīdzēt nevar?

Lv valsts tikai zina muldēt - nav naudiņas, nav naudiņas..

Pensionāres žēl, daudz tādu cilvēku, kuriem valsts nodokļus neaizmirst paņemt, bet pretim neko

11.dec 2019 Atbildēt
Iveta Štrauhmane

Kāpēc sociālie nepalīdz? Ar tik mazu pensiju gan cilvēks ir pelnījis trūcīga statusu un visu palīdzību. Ja vien tiešām šis lūgums ir īsts. Jo parasti neslēpj vārdu un citus datus.

12.dec 2019 Atbildēt
Inta Reinsone

Anita Groholska,cik jums ir samaitāta dvēsele. Man žēl jūs.

14.dec 2019 Atbildēt
Anna Krūtaine

Latvijā ir ļoti daudzi Pensionāri ar lielu darba stāžu, tikai ,,Brīvvalsts" periodā kaut kā ,, paši vainīgi - kā reiz izteicās Viņķele - ka strādājuši citai valdībai "un saņem par savu darba mūžu žēlīgus grašus.

Un arī daudz atkarīgs no vietējām pašvaldībām, cik ,,ļoti tiek ieredzēti nepareizās ģimenes " - tiem ir Bezcerīgi Saņemt Palīdzību - par viņiem tik paņirdz . Savā pagastā mana ģimene ir - personas non grata - un no Gaiķiem mums palīdzību sagaidīt ir neiespējamā misija. Jo tur strādā ,, pilnīgi tīri Pareizie Cilvēki Kuriem IR Dziļi pie dirsas kā jūtas pagasta iemītnieki" . Mana draudzene izšķīrās no vīra. Meitene ir dziļā izmisumā , bet Sociālais darbinieks viņu brutāli izņirdz. Tas ir normāli ?!!!!

Jā! Internets ir pilns ar Blēžiem un Krāpniekiem - tā ir taisnība.

16.dec 2019 Atbildēt
Inara Laima

Manai kaimiņienei ar 30.gadu stāžu tikko piešķīra pensiju -83.eiro.Ne visi bijuši slinķi un dīkdieņi.

25.dec 2019 Atbildēt

Komentēt