Aiga Audera meklēšana: zināms, kas atradies Igaunijas pludmalē izskalotajā kajakā

© Jūras laivas/facebook

Jau ziņots, ka Igaunijā atrasta aizvadītajā nedēļā jūrā pazudušā mākslinieka Aiga Audera laiva. Noskaidrots arī, kas atrasts izskalotajā kajakā.

Ar igauņu kolēģu palīdzību noskaidrots:

  • Mugurā tās pašas drēbes un to pašu cepuri (izņemot dzelteno numuru), kas redzams attēlā
  • Ar viņu laivā: mobilais tālrunis un kompass, ūdensnecaurlaidīga maisā; olīvu zaļā krāsu telts; metāla pudele ar 300 ml balzāmu; pelēkas, baltas un melnas krāsu vilnas zeķes; gumijas čības pastaigām pludmalē; olīvu zaļā krāsu jaka; gatavošanas komplekts: plīts, mazs cilindrs, krūze; melnās krāsas glābšanas veste; bēša cepure; ātra putra; "Granola" batoniņi; pelēkas krāsas guļammaiss; 3 litri ūdens alumīnija tvertnēs.

Jau vēstīts, ka kopš aizvadītās nedēļas nogales policija un tuvinieki meklē 1960. gadā dzimušo Aigi Auderu, kurš 16. augustā ap pulksten 08.00 ar jūras kajaku devies no Kolkas uz Roņa salu Igaunijā. Pēc pulksten 11.00 ar viņu nav bijusi iespēja sazināties. Aicinām atsaukties ikvienu, kurš zina pazudušā vīrieša atrašanās vietu, vai arī atrod viņu vai viņa kajaku! Ar policiju iespējams sazināties, zvanot pa tālruņa numuru 63202700 vai 110.

Palīdzi

Pēc ilgstošas dzīvesbiedres prombūtnes Jānis lūdz skatītāju palīdzību, lai sievieti atrastu. Pazudušās 44 gadu vecās Gunitas Cīrules tuvinieks jau vērsies policijā, taču vienlaikus nav atmetis cerību atrast jebkādu pavedienu, kas palīdzētu noteikt sievietes pašreizējo atrašanās vietu, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais