Māte no Ventspils puses saprot, ka nespēs sagatavot bērnus skolai; palīdzi!

© pixabay.com

Pie biedrības "Palīdzēsim viens otram" vērsusies māte, kura vien dažas dienas pirms Zinību dienas sapratusi, ka bērnu skolai sagatavot nespēs, un lūdz līdzcilvēku palīdzību.

"Ja vari palīdzēt sagatavot kādu no bērniem skolai (9 gadus veco meiteni vai 13 gadus veco puiku), tad raksti man un visu izrunāsim"

"Pie mūsu, Palīdzēsim viens otram, komandas vērsās māmiņa no Ventspils novada, kura tomēr sapratusi, ka pašas spēkiem un līdzekļiem šogad neizdosies sagatavot bērnus skolai, tāpēc nākas lūgt sabiedrības palīdzību. Līdz šim ar visu tikuši galā pašu spēkiem, bet iepriekšējais gads nesis smagus pārbaudījumus, kuri pamatīgi ietekmējuši ģimenes budžetu. Ja vari palīdzēt sagatavot kādu no bērniem skolai (9 gadus veco meiteni vai 13 gadus veco puiku), tad raksti man un visu izrunāsim," aicina labdari.

Avots un kontakti, ja vari palīdzēt!

Biedrība “Palīdzēsim viens otram” ir sabiedriskā labuma organizācija , kas no nelielas Facebook grupas, kuras dalībniekus saistīja vēlme palīdzēt dažādās grūtībās nonākušiem cilvēkiem, tā dažu gadu laikā ir izaugusi par nozīmīgu labdarības organizāciju ar reģionālajām nodaļām Latvijas reģionos, kurās biedrības koordinatori organizē palīdzības sniegšanu.

Palīdzi

Pēc ilgstošas dzīvesbiedres prombūtnes Jānis lūdz skatītāju palīdzību, lai sievieti atrastu. Pazudušās 44 gadu vecās Gunitas Cīrules tuvinieks jau vērsies policijā, taču vienlaikus nav atmetis cerību atrast jebkādu pavedienu, kas palīdzētu noteikt sievietes pašreizējo atrašanās vietu, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais