PALĪDZI: Policistam iespēja uzvarēt smagu slimību; nepieciešams atbalsts

© F64/attēlam ir ilustratīva nozīme

Ar sociālo tīklu palīdzību līdzcilvēki cenšas palīdzēt policistam, kurš cenšas uzvarēt smagu slimību.

Palīdzēsim kolēģim no Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa! Dzīvespriecīgu, sportisku kolēģi, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektoru, Andri Zībergu piemeklējusi smaga slimība.

Pirmā operācija nedeva gaidītos rezultātus, tādēļ steidzami nepieciešama atkārtota operācija, ko uzņēmās veikt Stereotaktiskās radioķirurģijas centra “Sigulda” speciālisti. Operācijas izmaksas ir 7 500 eiro, diemžēl to neapmaksā Iekšlietu ministrijas Veselības un sporta centrs, kā arī tas nav iekļauts valsts apmaksājamo medicīnas pakalpojumu sarakstā. Naudu nepieciešams savākt līdz jūnija beigām.

Kā pārskaitījuma mērķi lūgums norādīt: Ziedojums ārstniecības izdevumiem
Citadele LV20PARX0001838723000
Andris Zībergs, p.k.151273-12004

"Šī gada 3.maijā, veicot galvas izmeklējumu, man tika konstatēts hipofizārs audzējs ar redzes nerva kompresiju. 2017. gada 15. maijā tika veikta galvas smadzeņu operācija, kuras laikā daļa audzēja tika izņemta.

Turpmāk, lai saglabātu man dzīvību, un, lai es varētu atgriezties darba tirgū, ir nepieciešams veikt audzēja starošanu. Ņemot vērā audzēja atrašanās vietu, to ir iespējams veikt tikai ar CyberKnife metodi, kuru diemžēl Latvijas Valsts neapmaksā. Baltijā vienīgā iespēja šo procedūru veikt ir Siguldas slimnīcas Stereotaktiskās Radioķirurģijas Centrā Siguldā, Lakstīgalas ielā 13 un tās izmaksas ir 7500 eiro, starošanu paredzēts veikt jūlija mēneša sākumā.
Lūdzu Jūs, iespēju robežās, palīdzēt man finansiāli, pārskaitot līdzekļus uz bankas kontu," raksta Andris.

AVOTS

Palīdzi

Pēc ilgstošas dzīvesbiedres prombūtnes Jānis lūdz skatītāju palīdzību, lai sievieti atrastu. Pazudušās 44 gadu vecās Gunitas Cīrules tuvinieks jau vērsies policijā, taču vienlaikus nav atmetis cerību atrast jebkādu pavedienu, kas palīdzētu noteikt sievietes pašreizējo atrašanās vietu, vēsta "Degpunktā".