86 gadus veca seniore, kura pārcietusi sirdslēkmi, spiesta pamest slimnīcu sliktu apstākļu dēļ

© unsplash.com

86 gadus vecā Marija Bodea pēkšņi sajutās slikti, viņai bija aizdomas, ka ir piedzīvojusi sirdslēkmi, tāpēc izsauca mediķus. Slimnīcā viņa pavadīja 25 stundas, bet tā arī nesagaidīja vietu palātā, raksta "The Sun".

Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi ieradās pie Marijas uz mājām, kad saņēma izsaukumu par aizdomām, ka seniore piedzīvojusi sirdslēkmi. Seniore tika nogādātā Sentheljē slimnīcā Satonā, Londonā.

Nonākot slimnīcā, Marija uzzināja, ka palātās nav brīvu vietu, tāpēc viņa tika noguldīta vienā no gaitenī esošajām gultām līdzās 20 citiem cilvēkiem, kuri piedzīvojuši veselības likstas.

Seniore tika apguldīta gultā, kas atradās blakus ārdurvīm, tāpēc bija spiesta gulēt un gaidīt ārstus vilnas cepurē, jo bijis ļoti auksts.

Seniorei slimnīcā veica vairākas pārbaudes. Viņai bija nozīmēta vizīte pie ārsta nākamajā dienā, taču viņa saprata, ka nespēs vēl vienu nakti aizvadīt slimnīcas koridorī un 25 ar pusi stundas pēc ierašanās slimnīcā devās mājās.

Sanda, Marijas meita, teica: "Tas bija kā kara zonā - tā bija liela gultu rinda pie sienas. Mūs noguldīja tieši koridorā pie automātiskajām durvīm, tāpēc mums bija auksts - tā bija ļoti slikta nakts. [...] Nav tā, ka darbinieki nav jauki, visi dara izcili darbu, bet šķiet, ka vadība neiegulda tajā, kas ir nepieciešams. Tā nav ārstu vaina - var redzēt, ka darbinieki ir saspringti un samulsuši."

Nebūšanas

Kanādas savvaļas ugunsgrēku sezona šogad ir ceļā, lai kļūtu par otro lielāko vismaz pēdējo divu desmitgažu laikā, atpaliekot tikai no pērnā gada rekordsezonas, atsaucoties uz federālo amatpersonu paziņojumu, vēsta Kanādas medijs “CBC”.

Svarīgākais