Populārā kūrortā 12 gadus vecs zēns iegūst dzīvībai bīstamas kaites

© unsplash.com

Britu ģimene bija devusies atpūtā uz Ēģiptes kūrortpilsētu Hurgadu. Diemžēl izplānotās brīvdienas nenoritēja, kā cerēts. Ģimenes jaunākā atvase, 12 gadus vecais Lorenss, viesnīcā nopietni saslima, raksta "Daily Star".

12 gadus vecais Lorenss Paholarijs kopā ar ģimeni atpūtās četrzvaigžņu viesnīcā "Sindbad Aqua Park Hotel".

Ģimenes laiskās brīvdienas varēja beigties traģiski. Zēns viesnīcā saslima ar salomonellu un piedzīvoja sepsi.

Vēl esot uz vietas Hurgadā, zēnam radās problēmas ar kuģi. Pārrodoties mājās zēna stāvoklis ievērojami pasliktinājās, sākās vemšana un caureja. Pēc konsultācijas ar ģimenes ārstu, viņš tika nogādāts slimnīcā. Tur viņam tika konstatēta sepse un salmonella. Zēns medicīnas iestādē pavadīja piecas dienas.

Viņa māte, 54 gadus vecā Trūdija, bija šausmās par notiekošo. "Diezgan ātri kļuva skaidrs, ka Lorensam ir kaut kas vairāk nekā tikai vēdergraizes. Tas bija tik biedējoši, sapratām, ka mums viņš jānogādā slimnīcā. Zinājām, ka Lorensam klājas slikti un bijām nobijušies, kad mums paziņoja, ka viņam ir sepse. Es biju izmisumā," medijiem stāsta zēna māta Trūdija.

Kā izrādās, tad ne tikai ģimenes jaunākā atvase piedzīvojusi veselības likstas uzturoties konkrētajā viesnīcā. Arī māte, tēvs un 13 gadus vecā zēna māsa ceturtajā dienā, atpūšoties Ēģiptē, piedzīvojuši vēdera problēmas. Tomēr viņu stāvoklis pēc tam, kad viņi vērsās pie kūrorta medicīniskā personāla, uzlabojās.

Ģimene min, ka jau ierodoties kūrortā viņi saskārās ar nepatīkamu faktu. Viņiem nācās mainīt norezervētos numuriņus, jo tie bijuši netīri.

Šobrīd ģimene ir nolēmusi cīnīties par kompensāciju un viņu juristi strādā pie tā, lai iesūdzētu viesnīcu tiesā.

Svarīgākais