Ventspilnieces ceļ trauksmi par notiekošo pilsētā

© Ģirts Ozoliņš/MN

Raidījumā "Bez tabu" vēršas vairākas ventspilnieces, ziņojot par kādu varmāku, kurš – par spīti likumsargiem jau zināmajiem gadījumiem – vēl joprojām atrodoties uz brīvām kājām. Un cietušo vidū esot arī nepilngadīgas meitenes.

"Ar bērnu vienojāmies tikties. Es devos no darba, meita — no skolas. Norunājām tikties konkrētā vietā. Meita gāja pa Lielo prospektu. Kad satikāmies, pavēros uz bērnu — viņai bija kaut kāds noklīdis skatiens. Jautāju: “Kas noticis?” Atbildēja, ka viss labi."

Tikai pēc ilgākas sarunas meita atklāj, ka pirmīt esot uzmācies kāds vecāka gadagājuma vīrietis. Meita daļu sarunas paguvusi iemūžināt ar viedierīci.

Atklājas, ka vēl pērnā gada vasarā “Facebook” vietnē ievietota uzmācīgā vīrieša bilde, piebilstot, ka ventspilnieks neliekot mieru jaunām meitenēm, turklāt vēl arī piedāvājot naudu.

Nebūšanas

Boneta no Salacgrīvas ir divu bērnu māmiņa. Katru darbienu ģimene mēro ceļu uz bērnudārzu. Tomēr pēc nupat atklātā pagaidu tilta pāri Salacai meitas nokļūšana pirmsskolas izglītības iestādē kļuvusi baiļu un stresa pilna, vēsta "Bez Tabu".