Šausmas! Pēkšņi iebrūkot bruģim, 7,9 metrus dziļā aizā bez vēsts pazūd tūriste

© unsplash.com

23. augustā Malaizijas galvaspilsētā notika prātam neaptverams negadījums. Pēkšņi iebrūkot ielas bruģim, aizā pazuda kāda tūriste. "Indian Express" 1. septembrī ziņoja, ka sievietes meklēšana ir pārtraukta.

48 gadus vecā Vijaja Lakšmi no Indijas kopā ar vīru un draugiem bija devusies atvaļinājumā uz Kualalumpuru, raksta "Daily Star".

Sieviete pastaigājās pa Malaizijas galvaspilsētas Danvangi rajonu, kad pēkšņi pazuda 7,9 metrus zem zemes.

Nekavējoties notikuma vietā ieradās policija un sākās sievietes meklēšanas, glābšanas darbi.

Glābējiem izdevās atrast vien sievietes apavus, bet viņa pati bija pazudusi bez vēsts.

Kā vēsta "Indian Express", tad sievietes meklēšanas darbi turpinājās deviņas dienas, kad tika pārtraukti "ārkārtīgi izaicinošo" apstākļu dēļ.

Eksperti min, ka sievieti, iespējams, nezināmā virzienā aiznesusi prom pazemes ūdens straume. Malaizijas Ūdens un notekūdeņu kvalitātes drošības asociācijas prezidents Datuks G. Paramesvarans skaidro: “Straumes minimālais plūsmas ātrums ir viens metrs sekundē. Teorētiski viņu 24 stundu laikā varētu būt aiznesta pat 86,4 kilometrus tālu."

Malaizijas parlamenta apakšpalātas deputāte Zaliha Mustafa paziņoja, ka Ministru kabinets kopā ar ekspertiem, tostarp policiju, meklēšanas komandu, ģeologiem un citiem iesaistītajiem, pēc rūpīgas apspriešanās un situācijas izvērtēšanas, nolēmis pārtraukt sievietes meklēšanas darbus.

Svarīgākais