Pārsteidzošs skats Rīgā: kravas auto iegāžas pazemē

© F64

Rīgā, Stabu ielas 93. nama vārtrūmē pirms dažām dienām pazemē iegāzās kravas auto. Asfalta segums neizturēja spēkrata svaru, vēsta "Degpunktā".

Rīgas centrā blakus kādam Stabu ielas daudzstāvu namam izveidojusies bīstama bedre. Iegruvums radās, kad zem mājas arkas pabrauca kravas automašīna. Tālāk esošajā pagalmā risinās būvdarbi, līdz ar to, auto galamērķis, visticamāk, bija šis laukums. Tomēr asfalta segums neizturēja smago kravu un ar visu transportlīdzekli iegrima pazemē. Tā kā iegruvums atrodas starp mājas iekšpagalmu un ietvi, skatu ievērojuši daudzi tuvējo māju iedzīvotāji.

Šobrīd bedre no cilvēku acīm noslēpta ar plēvi un priekšā piestumti atkritumu konteineri. Tas darīts, lai apgrūtinātu piekļuvi bīstamajai vietai, jo garāmgājēju skatieni, kamēr bedre vēl bija redzama, kavējās pie šī objekta.

Rīgas domes būvvalde apsekošanu veica trīs dienas pēc iegruvuma izveidošanās, taču secinājumi par to, cik bīstams ir objekts, un kādi būs tālākie risinājumi, vēl nav izdarīti. Taču brīvi piekļūt bedrei un tajā iekrist jebkurš interesents varēja aptuveni diennakti.

Svarīgākais