Tādu izsaukumu VUGD vēl nebija saņēmis - meitene iesprūst pakomātā

© Oksana Džadana/F64

Ugunsdzēsēji glābēji pirmo reizi saņēma izsaukumu, kurā bija nepieciešams atlauzt pakomāta durvis. Vienā no nodalījumiem bija ielīdusi meitene un no šaurās telpas vairs netika ārā, vēsta "Degpunktā".

Pēc jauniešu izklaidēm “Smartpost” XL pakomāta nodalījuma durvis ir salauztas. Bērni, visticamāk, gribēja pajokoties vai uzfilmēt video, ko publicēt internetā, tomēr galu galā viss izvērtās nopietnāk nekā gaidīts.

Pusaudži bija izvēlējušies pakomātu tirdzniecības centra “Augusts” telpās. 12 gadus vecā meitene ielīda lielākajā no skapīšiem, un draugi aiztaisīja pakomāta durvis. Atvērts tās vairs nebija iespējams.

Lai bērnu atbrīvotu, tika izsaukti ugunsdzēsēji. Kas sazinājās ar operatīvajiem dienestiem, meitenes draugi, veikala darbinieki vai aculiecinieki, zināms nav.

Jauniete bija priecīga izkļūt no šaurās telpas, un par laimi ar viņas veselību viss bija kārtībā. “Smartpost” pārstāvji informē, ka pakomāta durvis bija atvērtas, jo kāds no klientiem pēc sūtījuma saņemšanas tās nebija aizvēris, līdz ar to bērniem bija iespēja nodalījumā ielīst.

Svarīgākais