Mammu ar bērnu padzen no pirmās bērnudārza sapulces

© pixabay.com

No vienas puses, saprotama, no otras puses - liela sašutuma vērta ir situācija, kad no bērnudārza sapulces tiek padzīta mamma, kura uzdrošinājusies paņemt līdzi topošo bērnudārznieku.

Vietnē "X" mamma raksta: "Es šodien arī varu pacepties par bērnu dārziņu tēmu. Biju sapulcē. Nosacīti. Jo mani un topošo bērnudārznieku izdzina ārā. Atnācām 10 minūtes ātrāk, kā parasti biju pirmā uz šādiem pasākumiem. Vadītāja šokā, ka esot atnākusi ar bērnu uz sapulci. Uz bērnudārza sapulci ar bērnu. Noteikti nav lielākais dārziņš Latvijā. Mazs, mīlīgs PII ar dažām grupiņām. Mazāks kā standarta pašvaldības dārziņš. Nu, ja mazais sāktu kašķēties, es, protams, izietu no telpas, lai nav tā, ka nevar dzirdēt, kas sapulcē tiek apspriests. Bet to 10 min laikā, ko tur pavadījām, mazais ne skaņu neizdvesa, parādīja ar pirkstu tik uz mašīnām."

Citas mammas dalās ar daudz jaukāku pieredzi: "Mums dārziņos bieži ir bijis līdz pa kādam bērnam sapulcēs. Man vislaik šķita, ka visi saprot, ka ja būtu cita iespēja, tad līdz neņemtu. Šķiet, es arī kādreiz esmu gājusi uz sapulci ar bēbīti, kad lielā bērna grupā bija sapulce."

"Mums ir bijis, ka apspriežam “ slepenas” lietas, ko mazuļiem nav jāzin - ziemsvētku vecītis utml. Bet bērnudārzam parasti ir vairākas telpas, un to bērnu var kaut kur pie mantām pielikt. Bet nu jā - tas prasa daudz pūļu, ko no audzītēm tak nevar prasīt! Viņas tak izdeg un vispār!"

Svarīgākais