"Es tev izdauzīšu galvu"; ģimenei svētdienas atpūta izvēršas par izglābšanos no nāves

© ekrānšāviņš

Svētdien ģimene atpūtās Brocēnu pusē un ar SUP dēļiem devās Cieceres ezerā, lai izbaudītu augusta silto dienu. Diemžēl izbrauciens ar supiem gandrīz beidzās ar milzīgu traģēdiju.

Linda "Facebook" raksta par to, kā par mata tiesu izglābusies pati un izglābusi savu mazo meitiņu. Vakarpusē Linda ar četrgadīgo meitiņu un dēlu devušies izbraucienā ar supiem pa Cieceres ezeru.
Negaidot sievieti ar četrgadīgo bērnu uz SUP dēļa notriekusi ātri braucoša motorlaiva ar diviem, iespējams, iereibušiem vīriešiem. Sieviete ar bērnu notriektas no dēļa un pakļuvušas zem ūdens, bet, pateicoties glābšanas vestēm, ātri uzpeldējušas. Sieviete lūgusi palīdzību, bet no vainīgās motorlaivas vadītājiem saņēmusi draudus.
Ģimenei palīdzējuši netālu esošo Ezermaļu māju saimnieki.
Komentāros cilvēki zina teikts: "Šī nav pirmā reize, laikam diezgan regulāri viņi tur uzturas.
Mēs arī supojām vairāk gan peldvietas tuvumā un nesās šī motorlaiva, bet tālāk par bojām nepeldēja. Tāpat mūzika, smiekli, gan jau bija tikpat jautri kā vakar.."

Nebūšanas

ASV Tieslietu ministrija (DOJ) ir iesniegusi tiesā prasību pret kravas kuģa īpašnieku un vadītāju, kurš martā Baltimorā sadūrās ar Frensisa Skota Kī tiltu, kā rezultātā tilts daļēji sabruka un vairāki cilvēki gāja bojā, vēsta theepochtimes.com. Varas iestādes vēlas atgūt vairāk nekā 100 miljonus dolāru, kas tika iztērēti, lai no kuģu ceļa attīrītu gružus no sabrukušā tilta, kā arī atjaunotu svarīgas ostas darbību.