VIDEO. Populāram jūtuberim divu minūšu brauciens ar taksi Rīgā izmaksā pārāk daudz

© MN

Noels Filips ir populārs jūtuberis, kam seko 570 tūkstoši cilvēku. Nesen viņš ieradies Rīgā un par taksometru no lidostas līdz tuvākajam hotelim samaksājis 20 eiro. Brauciens iemūžināts un izplatīts vairākos interneta kanālos.

Video vietnē "X" pārpublicējis Andrejs Urbāns, pievienojot savu komentāru: "Kādēļ neviens neko nedara ar Rīgas lidostas nelegālajiem taksistiem? Aviācijas jūtubers Noel Philips (570K subs) tiek apkrāpts Rīgas lidostā pēc airBaltic lidojuma Dubai - Riga apskata. Bonusā taksists nesamaksā par stāvvietas izmantošanu un brauc kā slimiķis."

Kaut kā mēģinot attaisnot taksometru nesakārtotību Rīgas lidostā, komentētāji iesaka pilsētas viesiem pirms brauciena pārliecināties par alternatīviem pārvietošanās veidiem, kā arī pētīt karti: "Protams, pretīgi, ka tā apkrāpa. Bet youtubers, rezervējot viesnīcu, nepaskatījās kartē, kur tā atrodas? Plus parasti svešā valstī tomēr painteresējas par transporta iespējām un izmaksām."

"Man šķiet, ka reti kurā valstī velkoties pakaļ aizdomīgam tipam kkur stāvvietu dzīlēs, Tevi nepiečakarēs. Nu drusku jau jādomā līdz svešā valstī kur sēdies, labi ka nenolaupīja un nepameta mežā."

"Viņš taču pats sekundes laikā piekrita, ka maksās 20 EUR. Apkrāpts būtu tādā gadījumā, ja taksists piedāvātu vest pa 5 EUR, bet paņemtu 20 EUR. Cita lieta, ka cena padārga - bet te varēja vienkārši pakaulēties vai ņemt lētāku taxi. Bet ja cilvēks bagāts - tad viņš maksā."

Svarīgākais