"Tik trausls kā taureņa spārni un tik bezjēdzīgs kā Briškena plāni"; cilvēks šokā par kādu ikdienišķu produktu

© pixabay.com

Ar saburzītu avīzes gabaliņu uz tualeti sen neviens vairs neiet - tualetes papīrs ir neatņemama dzīves sastāvdaļa arī publiskajās tualetēs. Tomēr publiskajās tualetēs var nākties sastapties ar tādu papīru, ka šķiet, ka saburzīta avīze būtu efektīvāka un labāka alternatīva.

Ļoti poētiski par piedzīvoto kādā kempingā izteicies Tvitītis: "Domāju, ka tas ir mīts un izdomājums, pilsētas leģenda, bet tad vienā kempingā es to ieraudzīju - vienkārtains tualetes papīrs! Tik trausls kā taureņa spārni un tik bezjēdzīgs kā Briškena plāni."

Komentāros cilvēki raksta, ka tas nemaz nav nekāds retums, jo, piemēram, Vācijas slimnīcās šāds tualetes papīrs esot ierasta lieta.

Katrīna raksta: "Tepat Dzirnavu ielā "Galerijā Rīga" tieši šodien nodomāju, ka slaucīties ar pirkstu būtu tieši tas pats. Un nedomāju, ka baigā taupība sanāk - tur viss apkārt bija ar norullētu vienas kārtiņas papīru..."

"Nav bezjēdzīgs! Tas ir sātaniski viltīgs mārketinga triks, kas balstās uz patērētāja skopumu. Tomēr pēc pirmās reizes, kad pirksts izduras cauri, cilvēks saprot, ka jāņem 3 vai 4 gabali uzreiz, un rezultātā samaksā daudz vairāk nekā, ja būtu pircis parasto 3-kārtīgo"

Svarīgākais